Members arczi098 Napisano 5 Czerwca 2018 Members Napisano 5 Czerwca 2018 Sklep problem, 29 maja dokonalem przelewu, wyslalem deklaracje tego samego dnia, wyslalem juz kilka e miali z zapytaniem co z zamowieniem , bez jakiegokolwiek odzewu, czy tez tak mieliscie ? jakie znacie inne miejsca gdzie dostane RU. ? Sklep polski, dwa poprzednie zamowienia dokonane bez problemu no i odpowiadali na e miala normalnie a teraz takie jaja. Cytuj
Members Dawid0020 Napisano 5 Czerwca 2018 Members Napisano 5 Czerwca 2018 Zamówiłeś przed długiem weekendem więc to normalne, dostaniesz RU na 100%, sprawdź dobrze czy nie dostałeś email z informacją że przesyłka będzie później, ja raz też czekałem dłużej ze względu na święta ale zostałem poinformowany i dostałem fajny gratis. Cytuj
Members arczi098 Napisano 5 Czerwca 2018 Autor Members Napisano 5 Czerwca 2018 Ok odpisali dzis ze jutro bedzie nadana, do zamknięcia Cytuj
Members Radek Napisano 5 Czerwca 2018 Members Napisano 5 Czerwca 2018 Nie wiem po co w ogóle zakładałeś nowy temat skoro istnieje wątek o sklepie Zioma. Cytuj Fin
Rekomendowane odpowiedzi