Members davidicke Napisano 24 Października 2018 Members Napisano 24 Października 2018 Cześć Wszystkim, Chciałbym żebyście zerknęli na budowę mojego włosa i się wypowiedzieli. Końcówka włosa przy cebulce na długości ok 3mm oblepiona jest przezroczystą obwódką i jak się domyślam jest to łój, na dodatek sama cebulka włosa jest czarna, co może być tego powodem?. Jest to włos który sam wyrwałem z głowy. Z łysieniem walczę od dobrych kilku lat za pomocą fin + minox, ale ostatnio z powodu skutków ubocznych porzuciłem fina i przeszedłem na RU + minox + derma stamp. Z racji tego iż nigdy nie zauważałem na głowie jakiś szczególnych objawów ŁZS i nie miałem problemów ze skórą głowy (za wyjątkiem łupieżu który powodowany był minoxem) to też nie stosowałem żadnych środków przeciwzapalnych za wyjątkiem Nizoralu, ale rzadko. I tu pytanie do Was, co zacząć stosować by zlikwidować ten łój przy cebulce, i drugie pytanie czy powoduje on że przenikanie RU + minonx jest mniej efektywne ? Cytuj
Members dathan Napisano 24 Października 2018 Members Napisano 24 Października 2018 na moje oko to zwykła cebulka, tak jest jak wyrywasz włos Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi