Members Dante Napisano 8 Grudnia 2018 Members Napisano 8 Grudnia 2018 Hej. W lutym tego roku zacząłem stosować minoxidil, pierwszy miesiąc 2% Piloxidil, potem 5% Alocutan Forte. Dodatkowo Zoxin Med.Po fazie linienia miałem bardzo dobry odrost, nie było widać tonsury jak i zakola się zmniejszyły. Po około 3 miesiącach zakola się zaczęły powiększać i przerzedzała się tonsura. Od września nastąpiły bardzo nasilone przerzedzenia.Zauważyłem również, że ketokonazol mocno wysusza mi skóre, aż stała się ona czerwona, dlatego z niego zrezygnowałem. Jednakże sam minoxidil, mimo stosowania go raz na dzień w niedużej dawce, powoduje że nad ranem zawsze mam suchą skórę i od tego łupież. Co powinienem zrobić. Odstawić minoxidil?Dosyć dziwne to wszystko, zważywszy na to, że minoxidil dał mi odrost do jedynie 3 miesiąca, a według badań, najlepszy efekt uzyskuje się po 2 latach.Niedługo mam zamiar zacząć brać finsteryd w dawce 0,2mg na dzień. Prośba o pomoc co robić, dzięki. Cytuj
Members Mireczek3 Napisano 8 Grudnia 2018 Members Napisano 8 Grudnia 2018 Stosujesz jakiś bloker DHT? Fin, Dut, Ru? Czy tylko Minox + Szampon z keto? Cytuj
Members Dante Napisano 9 Grudnia 2018 Autor Members Napisano 9 Grudnia 2018 Dopiero mam zamiar brać fina. Keto odstawilem z miesiąc temu bo od września mi strasznie wysuszal skore az sie robila czerwona.Myślę ze keto+minox dzialal te 4 miesiące poki nie powodowalo mi problemow tych skornych. Cytuj
Members cisowian Napisano 11 Lutego 2019 Members Napisano 11 Lutego 2019 jak minox na glowe to tylko pianka inaczej nie dasz rady. po 2 minox bez blockera to killer dla mieszkow Cytuj
Members Kazi Napisano 24 Lutego 2019 Members Napisano 24 Lutego 2019 jak minox na glowe to tylko pianka inaczej nie dasz rady. po 2 minox bez blockera to killer dla mieszkowCiekawe, czemu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi