Members visac Napisano 30 Grudnia 2018 Members Napisano 30 Grudnia 2018 Cześć, to będzie mój pierwszy post. Forum śledzę już od jakiegoś czasu; sam pomysł przeszczepu też chodzi mi po głowię już od jakiegoś czasu. Chciałem zwrócić się do Was z poradą, do kogo byłoby najlepiej się wybrać z moim problemem? Polscy specjaliści raczej odpadają ze względów finansowych. Indie raczej też. Po przejrzeniu różnych postów, myślałem, aby wybrać się Koraya lub Marala; tylko który poradzi sobie lepiej? Niebawem będę miał 30 lat. Ojciec w wieku lat 60 ma wciąż wspaniałe włosy. U matki włosy były zawsze kiepskiej jakości. Brat starszy o 9 lat, goli się już praktycznie na łyso. Brat matki oraz ojciec również nie posiadali bujnego owłosienia. Dodatkowo bardzo szybko przetłuszczają mi się włosy. Czytałem ostatnio na forum, aby użyć Selsun Blue - pomoże na te dolegliwość? I najważniejsze czy da się tutaj ogarnąć jakąś sensowną linie włosów? Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 31 Grudnia 2018 Members Napisano 31 Grudnia 2018 (edytowane) Tylko Poswal.Koray po przykładzie mojego kumpla którego widzę praktycznie codziennie to odradzam.Maral słabo przy twoim stanie gdzie na pewno będzie potrzeba więcej. Chyba że nie zależy ci na donorze. Edytowane 31 Grudnia 2018 przez Gość Cytuj
Members buncol90 Napisano 31 Grudnia 2018 Members Napisano 31 Grudnia 2018 https://www.realself.com/hair-transplan ... nt-reviews Wejdz sobie i przegladnij. Masz tam relacje z zdjeciami przed i po zabiegu. Cytuj
Members wonski Napisano 31 Grudnia 2018 Members Napisano 31 Grudnia 2018 Koray to masówka naciagaja grafty kosztem natwynych włosow a w miejsca łyse gestosc taką sobie robia. A Maral to wiadomo, o donor i linie za bardzo nie dbaja. Wiec j.w rozważałbym Poswala, albo Przybylskiego. Z twoimi włosami(chodzi o kolor) i budżetem, skoro stac Cie na Koraja to pewnie ładnie by zaszalał. Cytuj
Members zetx Napisano 31 Grudnia 2018 Members Napisano 31 Grudnia 2018 Kisne jak piszecie ze Maral nie dba o linie, w klinice 3 razy rysowali mi linie bo mi sie nie podobala, jak nie umiesz dukac po ang i sie wstydzisz walczyc o swoje to najlepiej jedz z mama do polskiego doktorka. Jest tez wiele relacji gdzie ht sie udal i ludzie zadowoleni. Nie ma co ocuekiwac ze z nordwooda 4 zaraz george michael wyrosnie na potylicy. Tam wala masowke i cena tez jest hurtowa. Nie zaprzecze, ze team zabiegowy tez jest wazny.Z Twoim donorem ja bym sie nie zastanawial i polecial do Turcji, dostaniesz 4500 na 1 zabiegu, jak bedzie Ci za malo to za rok poprawisz w pl lub gdzies na zachodzie. Btw. Jak bylem w klinice to spotkalem 2 kolesi co juz 3 raz u Marala byli. Szwajcar i holender, byli ultra zadowoleni. Cytuj
Members dandinho Napisano 31 Grudnia 2018 Members Napisano 31 Grudnia 2018 jak trafisz na team u Marala co przy pierwszym zabiegu przeora donor, to pozniej bedzie problem z uzupelnieniem ubytkow u kogokolwiek jan_kasprzak_1989 co takiego bylo zle zrobione u Twojego kolegi po zabiegu w Indi u dr As ? Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 31 Grudnia 2018 Members Napisano 31 Grudnia 2018 Kumpel miał u Koraya, może źle się wyraziłem.Jeżeli chodzi o to co mu nie odpowiada to:1. Gęstość 2. Gęstość3. Gęstość4. Linia, kształt ok, ale prawe zakole dziwnie wygląda, na poszarpane 5. Na linii występują licznie grafty wielowłosowe6. Na prawym zakolu włosy rosną mu pod dziwnym kątem.7. Donor mogli by się trochę bardziej postarać.Ogólnie daje ocenę 3/10 To są jego słowa.Pozdrawiam i Wesołego Cytuj
Members visac Napisano 31 Grudnia 2018 Autor Members Napisano 31 Grudnia 2018 Bierzesz fina? Nie, nie biorę żadnych leków i szczerze powiedziawszy jestem negatywnie nastawiony do jakichś dłuższych farmakoterapii. No cóż, dzięki za wszelki odpowiedzi. Przyznam szczerze, że nie zbyt pomogły mi w podjęciu konkretnej decyzji. Myślałem o Poswalu, ale jednak wypad do Indii wydaje się nieco bardziej skomplikowany, aniżeli do Turcji. Poczytam jeszcze różne relacje i pomyślę, bo chciałbym mieć to jakoś w marcu za sobą Cytuj
Members Tepeeno Napisano 3 Stycznia 2019 Members Napisano 3 Stycznia 2019 U mnie po Maralu bardzo kiepsko jak cos Cytuj
Members przemox78 Napisano 4 Stycznia 2019 Members Napisano 4 Stycznia 2019 Bierzesz fina? Nie, nie biorę żadnych leków i szczerze powiedziawszy jestem negatywnie nastawiony do jakichś dłuższych farmakoterapii. No cóż, dzięki za wszelki odpowiedzi. Przyznam szczerze, że nie zbyt pomogły mi w podjęciu konkretnej decyzji. Myślałem o Poswalu, ale jednak wypad do Indii wydaje się nieco bardziej skomplikowany, aniżeli do Turcji. Poczytam jeszcze różne relacje i pomyślę, bo chciałbym mieć to jakoś w marcu za sobą "nieco bardziej skomplikowany"? come on! Lot bezpośredni do Delhi prosto z Frankfurtu ok 7-8 godzin i kierowca z hotelu Cię odbiera to jest skomplikowane? Czym się to różni od wypadu do Turcji? Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members dandinho Napisano 4 Stycznia 2019 Members Napisano 4 Stycznia 2019 jaka jest cena takiego lotu i hotelu ? Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 16 Kwietnia 2019 Napisano 16 Kwietnia 2019 Podjales ta decyzje do tego marca? Juz kwiecien, gdzie robiles to ht w koncu? Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Rekomendowane odpowiedzi