Members mentek1 Napisano 4 Stycznia 2019 Members Napisano 4 Stycznia 2019 Cześć moi drodźy Mam pare pytan do osob ktore siedza w tym temacie chodzi mi o HT Moje pytania:1. Znacie moze jakas pewną klinikę ? Kierowany opiniami wybrałbym chętnie Serkan Aygin clinic 2 Ile zabiegow i grafów trzeba by poświęcić na zakola + szczyt i jaka by była za to cena ? Dzieki pieknie za odpowiedzi Cytuj
Members kapsello Napisano 4 Stycznia 2019 Members Napisano 4 Stycznia 2019 Co do kliniki nie podpowiem ale jak nie bierzesz Fina to pomyśl o tym. Wydaje mi się, że mógłby tu sporo zdziałać i przy ewentualnym najbliższym zabiegu nie trzeba by ruszać korony a jedynie przód. Wg mnie wtedy już nawet 2tys. mogłyby tu nieźle wyglądać, przy jakimś większym obniżeniu linii max 3000. Cytuj
Members dandinho Napisano 4 Stycznia 2019 Members Napisano 4 Stycznia 2019 pierwsze zdjecie jest nie wyrazne ale wyglada na to ze cala gora jest zminiaturyrowana i do wymiany wiec dobrze kombinujesz z Tureckimi hurtowniami Cytuj
Members mentek1 Napisano 4 Stycznia 2019 Autor Members Napisano 4 Stycznia 2019 Dzięki za opinie i czekam na nowe Cytuj
Members Lack Napisano 5 Stycznia 2019 Members Napisano 5 Stycznia 2019 hmmm a nie lepiej najpierw zrobić uszka? Cytuj moja nowa mocna kuracja:- szampon ziołowy- witaminki- nanogen lub sewich Na takiej kuracji, łysienie mi nie straszne!
Members mentek1 Napisano 6 Stycznia 2019 Autor Members Napisano 6 Stycznia 2019 Co masz na myśli kolego pisząc uszka chodzi Ci o zakola czy o moje uszy bo nierozumiem ? Cytuj
Members JustynaBHR Napisano 6 Stycznia 2019 Members Napisano 6 Stycznia 2019 To prawda, ze wyglada na to, ze jest sporo miniutaryzacji, tureckie hurtownie nie poradza sobie z tym. Lepiej dobierz sobie lekarza, ktory zajmie sie Twoim przypadkiem od strony medycznej, nie tylko pod katem napchania sobie kieszeni Pozdrawiam Cytuj
Members speed201 Napisano 6 Stycznia 2019 Members Napisano 6 Stycznia 2019 '' nie tylko pod katem napchania sobie kieszeni'' no właśnie Pani Justyno Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi