Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witajcie,

Na forum możecie zobaczyć moja relacje z przeszczepu w Brukseli w klinice BHR. Jestem zadowolony z efektów. Właśnie przyszedł czas, aby zreperować koronę. Mysle, ze skorzystam z oferty BHR, ale wole mieć rozeznanie, jakie mam opcje? Dr Bisanga wycenił donor na 2000 graftów. Obszar jest dość duży, ale może uda się coś wydłubać z brody

Co byście polecali?

• Members
Napisano
I Ty chcesz taki obszar pokryć 2 tys graftów?

Nie wiem, dlatego pytam Was i proszę o oponie. Chciałbym coś zrobić z tym prześwitem, bo mnie to irytuje. Pewnie nie uda się uzyskać takiej gęstości jak z przodu, ale coś się na pewno da zrobić, żeby było lepiej. Nie oczekuje cudów

• Members
Napisano
Tam to najlepiej 4k graftów a 3 to minimum zwłaszcza przy takim kolorze włosów

Zgadza się. Dr Bisanga mówił, ze najlepiej było pokryć 4k graftów, ale takiej ilości nie mam. Zadowoliłbym się 3k i w miarę zadowalająca gęstością. Jednak 3k i BHR to duże koszty, których chciałbym uniknąć. Chciałbym zmieścić się w 20 tysiącach złotych mniej więcej. Nie wiem gdzie udać się po pomoc

• Members
Napisano
A myślałeś o poswalu?

Nazwisko zdaje się być znajome, ale gdzie ten lekarz przyjmuje i jakie ma stawki?

-- 31 sty 2019, 19:51 --

Przypomnę, że jestem po STRIPie i mam bliznę

ja tez i gole donor na zero max 3 mm

Te 0,3 z tylu by przeszło, bo mam tam grube i gęste włosy, ale po bokach są rzadsze

-- 31 sty 2019, 19:52 --

Tak?? To pokaż ten donor wygolony na 0 po stripie?

Nie gole głowy. Podgalam tylko boki maszynka u fryzjera, ale jak jesteś zainteresowany to wyślę Ci jakieś zdjęcia blizny, które mam

• Members
Napisano

No jakość słaba ale widać że blizna jest, myślałeś o mikropigmentacji? To przy takiej fryzurze chyba dobre rozwiązanie, choć nie wiem jak ten "malunek" siada na zbliznowacenie...

• Members
Napisano
myślałeś o mikropigmentacji? To przy takiej fryzurze chyba dobre rozwiązanie, choć nie wiem jak ten "malunek" siada na zbliznowacenie...

ogolnie to blizna mi nie przeszkadza, nawet zapomnialem ze ja mam, nie bede w nia inwestowal wole zrobic dobrze przod

• Members
Napisano
Hej:) Ile graftów miałeś przeszczepionych za pierwszym razem?3k?

Serwus,

Ponad 3k jakoś. Nie pamiętam, dokładną ilość podałem w relacj (tak mi się wydaje

-- 05 lut 2019, 10:33 --

-- 05 lut 2019, 10:38 --

-- 05 lut 2019, 10:39 --

Witam zainteresowanych tematem,

rozważam ostatecznie w/w kliniki. Wprawdzie Indie to odważna wyprawa, ale oferują dobrą cenę za graft i zacząłem się nad tym poważnie zastanawiać, bo w sumie nic nie stoi na przeszkodzie, żeby sobie taką właśnie wycieczkę zrobić na forum jest dużo superlatyw na temat dr Poswala, jednak np pod filmikiem kliniki jeden z klientów pisze, że doktor jest oszustem. Są też inne nieprzychylne komentarze. Chciałbym, żeby decyzja, która podejme byłą właściwa i decydujac się na wyprawę do Indii wrócić zadowolonym z efektów, a nie rozczarowanym. Gdzie mogę poczytać / przejrzeć pracę dr Poswala? Czy na forum ktoś oprócz Przemka robił zabieg w Indiach?

Zapraszam do dyskusji