Members turner Napisano 16 Marca 2019 Members Napisano 16 Marca 2019 Pomóżcie, jaki szampon wybrać na mocny łupież oraz samopowstające ranki na głowie? Łysieję na cąłej głowie, może przez to. Stosuję ZOXIN prawie codziennie i wiele to nie pomaga. Cytuj
Members Lack Napisano 16 Marca 2019 Members Napisano 16 Marca 2019 po umyciu i wysuszeniu nie grzebać paluchami Cytuj moja nowa mocna kuracja:- szampon ziołowy- witaminki- nanogen lub sewich Na takiej kuracji, łysienie mi nie straszne!
Members turner Napisano 5 Kwietnia 2019 Autor Members Napisano 5 Kwietnia 2019 nic nie daje... jest masakra... same rany mi się tworzą, strasznie swędzi i boli cała głowa... Cytuj
Members Aghassian Napisano 6 Kwietnia 2019 Members Napisano 6 Kwietnia 2019 Może właśnie trochę za często używasz Zoxin? Stosujesz coś jeszcze zewnętrznie, chociażby minoxa? Cytuj
Members u__ Napisano 11 Kwietnia 2019 Members Napisano 11 Kwietnia 2019 kup sobie kurkumę i bierz ją codziennie, po 2,3 tyg rany powinny zniknąć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi