Members bejker Napisano 23 Lipca 2012 Members Napisano 23 Lipca 2012 Czy ktoś może powiedzieć coś więcej o tym leku, jest to do dostania w Polsce? Będą jakieś zamówienia? (ktoś już to testował?)Podobno to obok osh jedna z nadziei na bujną czuprynę Cytuj
Members ja1922 Napisano 23 Lipca 2012 Members Napisano 23 Lipca 2012 W sierpniu mają mieć to ludzie z USA ( z tego co wiem) .Środkiem nowego roku będziemy wiedzieć na jakim gruncie stoimy. Cytuj
Members bejker Napisano 23 Lipca 2012 Autor Members Napisano 23 Lipca 2012 ja1922 - a to jest stymulator czy bloker, bo nie doczytałem i w sumie osobiście z czym byś wiązał większe nadzieje z 0C000 czy osh? Cytuj
Members ja1922 Napisano 23 Lipca 2012 Members Napisano 23 Lipca 2012 OC000459 jest inhibitorem/blokerem zmniejsza stezenie białka PGD2 którego jest dużo wiecej u łysiejących tu badania: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3319975/ jako dodatkowy bodziec do stymulacji latanoprost lub bimatoprost(analogi prostaglandyn) A OSH tez jest inhibitorem tyle ze proteasomów.Są dwa nurty .Który będzie skuteczniejszy to sie okaże : ) Ja jako stymulator próbował bede (jesli bedzie szansa OSH ) Cytuj
Members ja1922 Napisano 20 Września 2012 Members Napisano 20 Września 2012 Dwie bardzo dobre wiadomości 0C000459 juz jest zsyntezowane i to do bardzo dobrej czystości 99,51% http://www.hairlosshelp.com/forums/mess ... ARTPAGE=23 ,oraz OSH 101(NEOSH) zaczyna testować duza grupa ludzi i tez udało sie uzyskać bardzo dobrą czystość +/- 98% .Tak wiec nic tylko czekać na efekty.Troche jestem sceptyczny bo nigdy nie widziałem zdjęc ale podobno ci co stosowali OSH101 wychodzili nawet z NW4 do nw 1.(niebawem bedziemy mieli czarno na białym dokumentacje zdjęciowe ) Trzymać kciuki wszyscy!. Cytuj
Members tom555 Napisano 20 Września 2012 Members Napisano 20 Września 2012 Dałbyś link do tematu OSH101? Jestem ciekawy ile dali za ten środek. Cytuj
Members ja1922 Napisano 20 Września 2012 Members Napisano 20 Września 2012 Niestety testują to ludzie z tego najbardziej prywatnego forum do którego nie mam dostępu wiec nie podam linka ,natomiast jak ktos jest zainteresowany OC000459 to mozna kupić tu: http://www.thekaneshop.com/index.php/cr ... nists.html o ile juz nie jest wykupiony. Cytuj
Members Joseph Napisano 20 Września 2012 Members Napisano 20 Września 2012 OSH101 to urban legend, z ciekawością zobaczę wyniki. Cytuj
Members ja1922 Napisano 20 Września 2012 Members Napisano 20 Września 2012 Inhibitory proteasomów to jest ciezka artyleria i powazny lek raczej urban legend to np mi wydaje sie biotyna czy MSM w leczeniu androgenówki a do PSI nawet nie ma co tego porównywac.Proponuje przeczytac np ten artykuł : http://www.ptfarm.pl/pub/File/FP/7_2009 ... easomy.pdf ,z drugiej strony z TB4 tez był chwilowy zachwyt ,ludzie sobie wstrzykują to w głowe i jakos o tych efektach cisza,wiec gdybac sobie możemy ja mam chociaż nadzieje ze NEOSH bedzie skuteczniejsze od minoxa oby dużo bardziej taki off top temat brzmi 0C000459 i to tez ciekawy lek ,odnośnie tych nowych badań. Cytuj
Gość Napisano 21 Września 2012 Napisano 21 Września 2012 "While OC000459 will help prevent CELL DEATH/inhibtion of hair growth(balding process, PGE2 + Valporic acid WILL help to fix the angiogensis + progenitor cells + WNT singaling problem.None of the products will create this perfect growth envindonment on their OWN, and MUST be combined! to not only prevent hairloss, but aim for regrowth." Ziom widze,ze GangsterBoy wspomnial o Tobie w tym temacie na HLH,co sadzisz o OC? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 21 Września 2012 Members Napisano 21 Września 2012 nie mam na razie zdania, teoretycznie powinno to przynieść świetne efekty, dyskutowałem długo z GansterBoyem na temat OC, sugerowałbym jednak poczekać jak się sytuacja rozwinie Cytuj
Gość Napisano 21 Września 2012 Napisano 21 Września 2012 Ziom bedziesz kupowal dla siebie i probowal czy czekasz na pierwsze relacje chopakow z HLH i dopiero wtedy podejmiesz decyzje? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 21 Września 2012 Members Napisano 21 Września 2012 nie ja nie mam zamiaru tego używać dopóki nie zdadzą relacji, to jest ciągle teoria, ten lek nie ma w literaturze nic wspólnego z łysieniem także najlepiej poczekać Cytuj
Members Joseph Napisano 23 Września 2012 Members Napisano 23 Września 2012 Urban legend to te zejście z NW4 do NW1 . Na starym forum pierwsza wzmianka o OSH101 była już chyba w 2004 roku (Otis o tym pisał). Te niby spektakularne efekty to powstały w wątku Zioma1990. Jeśli się mylę (lub coś przespałem) to proszę o linka - chętnie sie zapoznam. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 23 Września 2012 Members Napisano 23 Września 2012 zejście z nw4 do nw1 w okresie 6-8 miesięcy nie jest wcale jakąś urban legend. Jest sporo takich przypadków nawet na zwykłym BIG 3. Także nie wiem dlaczego nie wierzyć w takie coś. Poza tym nikt nie mówił że taki postęp był zaobserwowany w ciągu jednego cyklu, tylko w ciągu kilku po sobie następujących. Swoją drogą jest oczywiste że każdy takich efektów miał nie będzie. Inne efekty mają osoby którym stan się pogorszył w ciągu 1-2lat a inne które dochodzili do takiego stadium przez 15-20lat. Jest wiele czynników w to zaangażowanych Cytuj
Members Joseph Napisano 29 Września 2012 Members Napisano 29 Września 2012 Zgadzam się z tobą Ziom - ale wydaje mi się że będzie tu dużo rozczarowanych osób, bo patrząc na to z boku widzę jak sie wszyscy nakręcają tworząc sami tą miejska legendę. Nie oszukujmy się aby - aby odpowiednio przetransportowac, przechowywać i utrymać czystość potrzeba dużo poświęcenia z czego chyba nie wszyscy zdają sobie sprawe. O.K. koniec OT Co do OC to jestem bardzo ciekawy wyników, biorąc pod uwagę to co niektórzy osiągnęli po Cetitizine. Cytuj
Members tom555 Napisano 19 Grudnia 2012 Members Napisano 19 Grudnia 2012 Czy ktoś ma dostęp do forum, na którym testują ten produkt i może coś powiedzieć? Wiem, że to nie jest 6 miesięcy, ale pewnie jakieś relacje są, przynajmniej czy zatrzymało wypadanie lub poprawiło kondycję włosów Cytuj
Members marekl91 Napisano 17 Kwietnia 2013 Members Napisano 17 Kwietnia 2013 jak efekty? ktoś to jeszcze stosuje? Cytuj
Members grih Napisano 5 Maja 2013 Members Napisano 5 Maja 2013 Podbijam,Jakiś czas temu było robione zamówienie tego specyfiku, nadzieje na efekty były dość duże. Jak to wygląda w praktyce? Prosiłbym o wypowiedź osoby stosujące. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi