Members man20 Napisano 3 Maja 2019 Members Napisano 3 Maja 2019 WItam od roku mam jedno małe cofniecie i przerzedzenie włosów z lewej strony chciałbym postarać się o odrost w tym miejscu ( o ile się da)Słyszałem ze lepiej stosować zamiast finesteryda ru lub saba gel.Może mi ktoś je opisać co lepiej stosowac ru czy saba gel i czy lepiej je stosować zamiast finesterydu? Cytuj
Members artur.artur27 Napisano 4 Maja 2019 Members Napisano 4 Maja 2019 Najlepiej bylo by stosowac jedno i drugie bloker jest potrzebny akurat w takim polaczeniu . Cytuj
Members man20 Napisano 4 Maja 2019 Autor Members Napisano 4 Maja 2019 Najlepiej bylo by stosowac jedno i drugie bloker jest potrzebny akurat w takim polaczeniu .ciezko mi sie przekonac do blokera typu finesteryd dopiero mam 19lat czytałem duzo zagranicznych forum i niektorzy ludzie skonczyli nieciekawie a co więcej skutki uboczne pojawiły im sie po 5 latach i W taki sposob musieli przestac go brac i wszystko polecialo. -- 04 maja 2019, 23:27 -- Najlepiej bylo by stosowac jedno i drugie bloker jest potrzebny akurat w takim polaczeniu .jakie skutki uboczne sa po ru?jest jakies linienie itp Cytuj
Members artur.artur27 Napisano 5 Maja 2019 Members Napisano 5 Maja 2019 Masz caly temat poswiecony o ru mozesz poczytac popytac tych co stosuja . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi