Members kjs Napisano 22 Maja 2019 Members Napisano 22 Maja 2019 Witam, czy ja łysieje na czubku głowy? Wcześniej nigdy nie widziałem swojego tyłu głowy, ale ostatnio przez przypadek zobaczyłem gdy miałem lustro przed i za sobą. Poza tym miejscem na całej głowie mam dobre włosy, w ogóle nie wypadają, fryzjerzy mi zawsze mówili, że mam fajne mocne włosy. Jak byłem bardzo młody to mocno uderzyłem tyłem głowy o kaloryfer, miałem ją rozwaloną na pewno dość mocno, leciała krew, ale czy to możliwe, żeby tak wyglądała blizna? Cytuj
Members horcrux Napisano 12 Czerwca 2019 Members Napisano 12 Czerwca 2019 Podbijam temat, wydaje mi sie ze mam podobny problem. Nie zauwazylem, zeby lecialo mi wiecej wlosow ale sam nie wiem co o tym myslec... Cytuj
Members wonski Napisano 13 Czerwca 2019 Members Napisano 13 Czerwca 2019 Nie, takie coś nie musi oznaczać łysienia. Takie gniazdo może być u Ciebie naturalne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi