Members vystelior Napisano 8 Stycznia 2020 Members Napisano 8 Stycznia 2020 Od kilku lat zrobiło się dosyć głośno na temat marihuany leczniczej i produktów konopnych. Stosował ktoś może jakiś olej konopny CBD ? Tylu producentów jest, że nie wiadomo co wybrać... Cytuj
Members Radek Napisano 24 Stycznia 2020 Members Napisano 24 Stycznia 2020 W jakim celu konkretnie zamierzasz to stosować? Jak rekreacyjnych to lepiej normalnie blanciora zapalić. CBD ma słabe działanie, lecznicze podobno też. Cytuj Fin
Members vystelior Napisano 25 Stycznia 2020 Autor Members Napisano 25 Stycznia 2020 Chodziło mi raczej o działanie prozdrowotne, relaksacyjne itp itd , ale jakoś mam wrażenie, że jest to kolejna marketingowa wydmuszka...Ale pytałem, bo chciałem poznać opinie innych osób. Cytuj
Members u__ Napisano 26 Stycznia 2020 Members Napisano 26 Stycznia 2020 Z oleju konopnego to się robi kapustę na święta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi