Members nofear Napisano 9 Stycznia 2020 Members Napisano 9 Stycznia 2020 Dzień dobry! Około 5 lat temu zrobiłem sobie tatuaż na zakolach. Jednak chciałbym teraz dokonać przeszczepu, jednak czy jest to możliwe? Biorąc pod uwagę, że mam tatuaż? Czy są jakieś przeciwwskazania? Czy może jednak tatuaż nie tworzy żadnych problemów przy przeszczepie? Dzięki! Cytuj
Members dandinho Napisano 9 Stycznia 2020 Members Napisano 9 Stycznia 2020 Wstaw zdjecie obbadamy sprawe Cytuj
Members nofear Napisano 9 Stycznia 2020 Autor Members Napisano 9 Stycznia 2020 Wstaw zdjecie obbadamy spraweDziękujęza odpowiedź! Czy mógłbyś napisać czy są jakieś przeciwwskazania bez zdjęcia? Wstyd mi trochę wrzucać swoją głowętutaj:( Cytuj
Members dandinho Napisano 9 Stycznia 2020 Members Napisano 9 Stycznia 2020 Musimy zobaczyc jakiej wielkosci i jaki ma odcien tatuaz wtedy bedziemy mogli powiedziec cos wiecej, nie wstydz sie wystarczy na zdjeciu zamalowac lub wyciac czesc twarzy, zreszta mozna zrobic zdjecie samych zakoli z tatuazem Cytuj
Members Zakolinho Napisano 9 Stycznia 2020 Members Napisano 9 Stycznia 2020 Patrz opis pod filmikiem, tam jest wszystko wyjaśnione -- 09 sty 2020, 17:34 -- Może w jakiś sposób Ci to pomoże Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi