Members micholekkobe Napisano 13 Lutego 2020 Members Napisano 13 Lutego 2020 Cześć, W październiku miałem przeszczep włosów na koronie i efekty są bardzo zadowalające (1300 graftów). Teraz chciałbym popracować nad zakolami- problem (a może i nie problem) w tym, że zakola mi nie przeszkadzają, chciałbym jedynie poprawić przerzedzone miejsca w tych zakolach i będę potrzebował bardzo mało graftów. Większość klinik proponuje zabiegi od 3000 zł, czy jest gdzieś możliwość zrobienia małej ilości graftów? Oczywiście akceptuje, że cena za sztukę będzie wyższa. Byłbym wdzięczny za pomoc Cytuj
Members Zakolinho Napisano 13 Lutego 2020 Members Napisano 13 Lutego 2020 Jeśli chcesz zrobić to w kraju nad Wisłą to polecam dr Przybylskiego, cena za graft 8-9 zł ( takie jest info na stronie) Cytuj
Members dandinho Napisano 13 Lutego 2020 Members Napisano 13 Lutego 2020 W październiku miałem przeszczep włosów na koronie i efekty są bardzo zadowalające (1300 graftów). w takim razie poprosimy o zdjecia potwierdzajace Cytuj
Members damietoo Napisano 13 Lutego 2020 Members Napisano 13 Lutego 2020 dokładnie, pokaż efekt, ile za to dałeś i najlepiej info gdzie robiłeś. Mnie też to czeka w przyszłości Cytuj
Members micholekkobe Napisano 14 Lutego 2020 Autor Members Napisano 14 Lutego 2020 Nie mam zdjęć sprzed zabiegu. Nie rozumiem jaki ma to związek z moim pytaniem? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi