Members Domuji Napisano 25 Stycznia 2021 Members Napisano 25 Stycznia 2021 Możesz podrzucić kilka zdjęć z przed zabiegu góra + donor? Bo niestety ale dzięki nowemu forum zdjęcia odeszły w niepamięć. Z opisu tematu wnioskować można, że był z Ciebie bardzo ciężki przypadek a teraz wygląda to na prawdę elegancko. Jeśli miałeś cała łysa glace + brak donoru to już w ogóle sztos. Cytuj
Members abrakadabrapl Napisano 26 Stycznia 2021 Members Napisano 26 Stycznia 2021 Przez to założyłem nowe konto, bo nie mogłem się w ogóle na stare zalogować. Podsyłam zdjęcia jakie wysłałem do polskiego konsultanta dokładnie rok temu. Cytuj
Members kruczek555 Napisano 26 Stycznia 2021 Members Napisano 26 Stycznia 2021 Jest czupryna i oby się trzymała. Dobrze jest w porównaniu do tego co było 😉 Cytuj
Members Patro1995 Napisano 29 Kwietnia 2021 Members Napisano 29 Kwietnia 2021 W dniu 26.01.2021 o 20:19, abrakadabrapl napisał: Przez to założyłem nowe konto, bo nie mogłem się w ogóle na stare zalogować. Podsyłam zdjęcia jakie wysłałem do polskiego konsultanta dokładnie rok temu. Do 12 miesięcy nic nie brałeś ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi