Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Cześć,

Piszę w zapytaniu o tę wcierkę (spokojnie, nie jestem naganiaczem żadnym) Herbaria Banfi Hajszesz. Czy ktoś jej używał? Pytam o nią, bo w dziale Opowiedz swoją historię, użytkownik owensp o niej wspomniał. Nigdy o tym specyfiku nie słyszałem (na forum też nigdzie nigdy nie była wspomniana), ale jak wpisałem w google, żeby poczytać opinie, pozytywna liczba recenzji jest.... zaskakująca. Stąd to pytanie. Cena jest dobra, efekty niby też - zastanawiam się nad zakupem. Jedyne czego się obawiam, to efektu podobnego do Minoxidilu, że po odstawieniu włosy by zaczęły się sypać. Ktoś coś?

Aktualna kuracja:

- Finasteryd 1mg (Finahit)

- Hairvity

- Dermena Men (szampon)

- Zoxin Med (szampon)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Kupiłem dwie butelki, zacząłem używać, co dwa dni. Pewnie szału nie będzie, ale mam nadzieję, że nie zaszkodzi

Aktualna kuracja:

- Hairvity

- Dermena Men (szampon)

- Zoxin Med (szampon)

• 2 months later...
  • Members
Napisano

Po 2 tygodniach używania musiałem odstawić wcierke, ponieważ spowodowała łupież :/ więc na tę chwilę kuracja tym specyfikiem wstrzymana...

Aktualna kuracja:

- Hairvity

- Dermena Men (szampon)

- Zoxin Med (szampon)