Members kules Napisano 19 Marca 2020 Members Napisano 19 Marca 2020 Cześć, Piszę w zapytaniu o tę wcierkę (spokojnie, nie jestem naganiaczem żadnym) Herbaria Banfi Hajszesz. Czy ktoś jej używał? Pytam o nią, bo w dziale Opowiedz swoją historię, użytkownik owensp o niej wspomniał. Nigdy o tym specyfiku nie słyszałem (na forum też nigdzie nigdy nie była wspomniana), ale jak wpisałem w google, żeby poczytać opinie, pozytywna liczba recenzji jest.... zaskakująca. Stąd to pytanie. Cena jest dobra, efekty niby też - zastanawiam się nad zakupem. Jedyne czego się obawiam, to efektu podobnego do Minoxidilu, że po odstawieniu włosy by zaczęły się sypać. Ktoś coś? Cytuj Aktualna kuracja:- Finasteryd 1mg (Finahit)- Hairvity- Dermena Men (szampon)- Zoxin Med (szampon)
Members nrv1234 Napisano 1 Kwietnia 2020 Members Napisano 1 Kwietnia 2020 też chciałbym poznać opinię. Cytuj
Members kules Napisano 15 Kwietnia 2020 Autor Members Napisano 15 Kwietnia 2020 Kupiłem dwie butelki, zacząłem używać, co dwa dni. Pewnie szału nie będzie, ale mam nadzieję, że nie zaszkodzi Cytuj Aktualna kuracja:- Finasteryd 1mg (Finahit)- Hairvity- Dermena Men (szampon)- Zoxin Med (szampon)
Members Rwfondymy Napisano 15 Kwietnia 2020 Members Napisano 15 Kwietnia 2020 Daj znać jak się sprawuje! Cytuj
Members kules Napisano 1 Lipca 2020 Autor Members Napisano 1 Lipca 2020 Po 2 tygodniach używania musiałem odstawić wcierke, ponieważ spowodowała łupież :/ więc na tę chwilę kuracja tym specyfikiem wstrzymana... Cytuj Aktualna kuracja:- Finasteryd 1mg (Finahit)- Hairvity- Dermena Men (szampon)- Zoxin Med (szampon)
Rekomendowane odpowiedzi