Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano
Nie zawsze na plus jest to że sam robi zabiegi...

Rzeczywiście, jeśli chirurg wykonuje zabieg sam, generalnie jest to uznawane za atut. Mógłbyś rozwinąć swoją myśl?

• Members
Napisano

Oczywiście. Miałem 3 zabiegi, każdy z nich trwał ok 8-10 godzin. Zespoły zmieniały się przynajmniej 2 razy. Spróbuj przez 10 godzin nawlekac nitkę na igłę. Dodaj jeszcze do tego że co jakiś czas igłą się rusza i jeszcze krwawi...A Ty sam dzielnie cały czas to robisz.... człowiek to nie maszyna, zabieg HT to qrewsko mozolna robota i nie wybaczająca błędów. Lekarz główny owszem może zawierać grafty, moze otwierać kanały, moze czuwać ale gdyby miał wyjmować grafty, segregowac a potem je wkładać to sorry ale ja bym nie ufał że się po jakimś czasie nie pomyli

• Members
Napisano
Oczywiście. Miałem 3 zabiegi, każdy z nich trwał ok 8-10 godzin. Zespoły zmieniały się przynajmniej 2 razy. Spróbuj przez 10 godzin nawlekac nitkę na igłę. Dodaj jeszcze do tego że co jakiś czas igłą się rusza i jeszcze krwawi...A Ty sam dzielnie cały czas to robisz.... człowiek to nie maszyna, zabieg HT to qrewsko mozolna robota i nie wybaczająca błędów. Lekarz główny owszem może zawierać grafty, moze otwierać kanały, moze czuwać ale gdyby miał wyjmować grafty, segregowac a potem je wkładać to sorry ale ja bym nie ufał że się po jakimś czasie nie pomyli

Aa no jeśli o to chodzi to się zgadzam. Może nie do końca jasno to napisałem - określenie że sam robi zabieg nie miało oznaczać że robi go tylko on jeden bez żadnej pomocy, bardziej chodziło o to że bierze udział w całej operacji i wykonuje kluczowe elementy, a nie rysuje linie i do widzenia.

Tak czy inaczej co sądzicie, myślicie że gość jest warty uwagi?