Members torcik Napisano 3 Września 2020 Members Napisano 3 Września 2020 Nie. Ale chinczyk mnie NIGDY nie zawiodl i znajomych a uwierzcie mi, ze sporo rzeczy bylo branych tego typu od chinczyka. Cytuj
Members nrv1234 Napisano 3 Września 2020 Autor Members Napisano 3 Września 2020 torcik rzuć linka na priv jak możesz Cytuj
Members torcik Napisano 27 Stycznia 2022 Members Napisano 27 Stycznia 2022 Chyba jednak chinczyk wtedy zawiodl, jestem 13 dni po przeszczepie i lece na epitalonie z pewniejszego polskiego zrodla i wydaje mi sie, ze takiego stanu 13 dni po przeszczepie nie widzialem w zadnej relacji. Cytuj
Members Paf Napisano 18 Października 2022 Members Napisano 18 Października 2022 W dniu 27.01.2022 o 12:34, torcik napisał: Chyba jednak chinczyk wtedy zawiodl, jestem 13 dni po przeszczepie i lece na epitalonie z pewniejszego polskiego zrodla i wydaje mi sie, ze takiego stanu 13 dni po przeszczepie nie widzialem w zadnej relacji. Efekt mega. Jak dziś go oceniasz? Jakie jest Twoje zdanie o epitalonie do dłuższym czasie stosowania? Cytuj
Members mallo Napisano 8 Listopada 2022 Members Napisano 8 Listopada 2022 Czy ktoś jeszcze stosował epitalon? Macie jakieś doświadczenia z tym peptydem? Z tego co pisał gość na fb zaleca stosowanie w przypadku łysienia 1mg 5on 2off . Pytanie czy chodzi o 5dni po 1mg i 2 dni przerwy? Przez jak długo czas trzeba to brać? 2-3 miesiące? Cytuj
Members Paf Napisano 19 Listopada 2022 Members Napisano 19 Listopada 2022 Panowie ćwiczą, ale mówią wiele o włosach i epitalonie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi