Members kuba4388 Napisano 10 Sierpnia 2020 Members Napisano 10 Sierpnia 2020 Cześć, W okresie jesienno zimowym planuje drugi zabieg. Chce wykonać go w Turcji. Biorę pod uwagę dr. Acara. Ktoś z osób regularnie siedzących forum może poradzić jaka klinika k jaki lekarz jest aktualnie top w Turcji? Dzięki za odpowiedzi. Pozdrowienia Cytuj
Members kules Napisano 10 Sierpnia 2020 Members Napisano 10 Sierpnia 2020 Ja rok temu prawie że zdecydowałem się na Turcję, czytałem sporo opinii wtedy, skupiałem się na negatywnych i z mojego rozeznania wtedy - jeśli miałbym wybrać, byłby to Cinic. Cytuj Aktualna kuracja:- Finasteryd 1mg (Finahit)- Hairvity- Dermena Men (szampon)- Zoxin Med (szampon)
Members kuspi Napisano 2 Września 2020 Members Napisano 2 Września 2020 Cześć, W okresie jesienno zimowym planuje drugi zabieg. Chce wykonać go w Turcji. Biorę pod uwagę dr. Acara. Ktoś z osób regularnie siedzących forum może poradzić jaka klinika k jaki lekarz jest aktualnie top w Turcji? Dzięki za odpowiedzi. Pozdrowieniagdzie robiles 1 zabieg? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi