Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam lecę 5-7 stycznia do metropolmed czy oprócz alana ktoś tam był? Jak wyglądało to wszystko? Przy moim łysieniu zaproponowali mi do 6000 graftow. 
zdjecia wstawiam poniżej a co będzie później to się okaże. Zdam relacje.

33BB2DFC-9716-496C-B955-666559DB73D9.jpeg

473EA78A-B3B8-4F3F-B1ED-24D4EB66D1A5.jpeg

• Members
Napisano

Był tam użytkownik szakalnet, ale chyba jest jak na razie nieobecny na forum. Sam pisałem do niego jak efekty, bo miał tam DHI robione, ale nie odpowiedział, a tematu na forum nie ma.

Lecąc na zabieg musisz mieć ze sobą test pcr?

• Members
Napisano
W dniu 8.01.2021 o 12:56, tony1988 napisał:

Na dzień dzisiejszy wyglada to tak. 2 dni po przeszczepie jestem już w pl.  Przed pierwszym samodzielnym myciem. 

D7C69815-985C-41B5-811E-0547E5D81756.jpeg

Najbardziej mnie zastanawia jak z tym pcrem ile płaciłeś ? Sam poleciałes miałeś też jakiegoś Polaka ? Chodzi o to że masz 72 h od badań a ja mam lot we wtorek więc w niedzielę robią w ogóle takie badania ? 

• Members
Napisano

Za test pcr płaciłem w pl 350zl polski i angielski. Sam poleciałem - nikogo nie miałem oprócz Turka z kliniki z którym miałem stały kontakt z whatsup. Tak prywatnie robią codziennie test bez względu na dzień. Także zrobiłem w niedziele już w niedziele koło 22.00 miałem wynik także na spokojnie się przygotowałem w poniedziałek i we wtorek z Okęcia poleciałem. Chcesz wiedzieć coś więcej mogę Ci opowiedzieć od a do z. 

• Members
Napisano
W dniu 12.01.2021 o 23:08, Matrix_neo94 napisał:

Ta linie trochę za nisko zrobili 

Nie wiem czy nisko czy wysoko. Ja mam wielkie czoło i tak się to może wydawać. 

tak wyglada głowa po 10 dniach od przeszczepu. Strupki prawie odpadły zostały resztki. I jeszcze włoski nie wypadły...

• Members
Napisano

Wygląda na to, że z donoru włosy pobrane były umiejętnie, powinno to wyglądać dobrze przy dłuższych włosach i pełnej regeneracji obszaru 🙂 Czekać tylko na górę co przyniesie odrost.  Jesteśmy na podobnym etapie ja dziś równo 14 dni po przeszczepie.