Members Zakolinho Napisano 21 Stycznia 2021 Members Napisano 21 Stycznia 2021 Witam, chciałbym podzielić się relacją z zabiegu u dr Przybylskiego z końcówki lipca 2019. Rezultat dla mnie in plus, różnica jest naprawdę duża. Przed zabiegiem nie brałem fina, po zabiegu biorę do dziś i łącze go z kompleksem witamin. Zakreślenie na jednym ze zdjęć pokazuje obszar blizny pod włosami. Wstawiam na szybko, więc jeśli macie jakieś pytania piszcie pod tematem bądź na priv. Pozdrawiam Cytuj
Members Domuji Napisano 22 Stycznia 2021 Members Napisano 22 Stycznia 2021 Różnica jest kosmiczna, zdjęcia co prawda nie są przy jakimś mocnym świetle aby ujrzeć jak wygląda to z bliska i jak prezentuje się linia ale oceniając na podstawie zdjęć zamieszczonych przez ciebie to efekt petarda, graty 🙂 Dalszych odrostów a niech łysienie nie postępuje! Minus jest taki, że pewnie tak "duży" jak na Polskę zabieg trwał 2 dni? Ja po jednym dniu (wszystko trwało od 7:00 do 19: 00 z 15 minutami przerwy - 4000 graftow w Aishy) jak wróciłem do pokoju hotelowego zadawałem sobie pytanie na co mi to było. Teraz oczywiście nie żałuję ale było to dosyć traumatyczne przeżycie leżeć tyle godzin bez ruchu. Pozdro! Cytuj
Members Zakolinho Napisano 24 Stycznia 2021 Autor Members Napisano 24 Stycznia 2021 Dokładnie tak, trwał 2 dni Cytuj
Members Radek Napisano 24 Stycznia 2021 Members Napisano 24 Stycznia 2021 Dobry efekt Możesz wrzucić jedno zdjęcie z bliższej odległości tak jak zdjęcia przed? Cytuj Fin
Members AerodynamiC Napisano 25 Stycznia 2021 Members Napisano 25 Stycznia 2021 Podłączam się do kolegi wyżej, chętnie zobaczył bym linię face2face. Ile zabuliłeś? 😛 Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 28 Stycznia 2021 Members Napisano 28 Stycznia 2021 Ale takie normalne zdjęcie wstaw face to face jakbyś z kim rozmawiał, nie odgarniaj włosów Cytuj
Members Radek Napisano 30 Stycznia 2021 Members Napisano 30 Stycznia 2021 Nie chcę być upierdliwy, ale czy masz możliwość zrobienia wyraźnego zdjęcia jak zdjęcia przed? Cytuj Fin
Rekomendowane odpowiedzi