Members joseboseee Napisano 10 Lutego 2021 Members Napisano 10 Lutego 2021 Cześć, jestem lekko ponad 6 miesięcy po zabiegu u dr. Przybylskiego. Sama konsultacja bardzo na plus, właściwie doktor odradzał mi zabieg, widać, że nie zależy mu na "goleniu kasy" jak niektóre osoby na forum twierdziły. Zabieg mały, mi zupełnie odpowiada. Na zdjęciach przed widać, że włosy są w słabym stanie i są podatne na dalsze wypadanie - obecnie jestem na finie od 1,5 miesiąca (polecam wszystkim, u mnie kompletnie zero efektów ubocznych) więc za wcześnie, żeby mówić o pomocy w odroście. Do samego zabiegu zero uwag, doktor pomocny, odpowiada na wszystkie pytania po zabiegu w ciągu max 24h. Wszystkie zdjęcia przed, po, z odgarniętymi włosami i z normalną fryzurą tutaj: https://imgur.com/a/GT0V0Wf Cytuj
Members speed201 Napisano 12 Lutego 2021 Members Napisano 12 Lutego 2021 Dziękujemy za reklame 😀 Cytuj
Members kruczek555 Napisano 13 Lutego 2021 Members Napisano 13 Lutego 2021 W dniu 10.02.2021 o 23:37, joseboseee napisał: Cześć, jestem lekko ponad 6 miesięcy po zabiegu u dr. Przybylskiego. Sama konsultacja bardzo na plus, właściwie doktor odradzał mi zabieg, widać, że nie zależy mu na "goleniu kasy" jak niektóre osoby na forum twierdziły. Zabieg mały, mi zupełnie odpowiada. Na zdjęciach przed widać, że włosy są w słabym stanie i są podatne na dalsze wypadanie - obecnie jestem na finie od 1,5 miesiąca (polecam wszystkim, u mnie kompletnie zero efektów ubocznych) więc za wcześnie, żeby mówić o pomocy w odroście. Do samego zabiegu zero uwag, doktor pomocny, odpowiada na wszystkie pytania po zabiegu w ciągu max 24h. Wszystkie zdjęcia przed, po, z odgarniętymi włosami i z normalną fryzurą tutaj: https://imgur.com/a/GT0V0Wf Jaka cena? Cytuj
Members Tom94449 Napisano 14 Lutego 2021 Members Napisano 14 Lutego 2021 To z Twojego zabiegu? Jeśli tak to jak dla mnie nie wygląda to dobrze na linii włosów zostały powbijane za grube włosy. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi