Members Patro1995 Napisano 19 Lutego 2021 Members Napisano 19 Lutego 2021 Witam jestem po przeczepie włosów 4100 graftow, drugi dzień narazie opuchlizna na głowie i trochę osłabienie ale to pewnie przez antybiotyki i no sam zabieg na mnie tak wpłynął zależy od człowieka, teraz analizuje za parę dni od czego zacząć kurację, na pewno biotyna cynk , ogólne witaminy, lekarz z opiekunem odmówili jeśli chodzi o minoxidil mówili że włosy się uzaleznia i jak przestane smarować to będzie odwrotny rezultat. Finasteryd to myślę zacząć ale słuchając niektórych histori to się boję ze względu że jeszcze mam nerwicę , może duta no nie wiem panowie liczę na rady jak chcecie zobaczyć zdjęcia to z chęcią byłem przez jackstronghair w yoo retouch clinic . Cytuj
Members Caraos Napisano 19 Lutego 2021 Members Napisano 19 Lutego 2021 bierz fina jako podstawe ale nie wkrecaj sobie ubokow , jesli sie pojawia faktycznie - odstawisz lub zmiejszysz dawke albo wejdziesz na topical fina ale fin to podstawa jednak. Cytuj
Members Patro1995 Napisano 20 Lutego 2021 Autor Members Napisano 20 Lutego 2021 (edytowane) 12 godzin temu, Caraos napisał: bierz fina jako podstawe ale nie wkrecaj sobie ubokow , jesli sie pojawia faktycznie - odstawisz lub zmiejszysz dawke albo wejdziesz na topical fina ale fin to podstawa jednak. Topical co to znaczy? Ile po zabiegu zacząć brać ? Edytowane 20 Lutego 2021 przez Patro1995 Cytuj
Members Caraos Napisano 20 Lutego 2021 Members Napisano 20 Lutego 2021 Topical to wersja do stosowania zewnetrzenego-miejscowego, to finasteryd w zelu lub plynie. Jesli zle bys tolerowal tabsy , mozesz sprobowac topicala, ryzyko ubokow diametralnie mniejsze. Odczekaj kilka dni po zejsciu opuchlizny i mozna juz zarzucac fina. Cytuj
Members Patro1995 Napisano 20 Lutego 2021 Autor Members Napisano 20 Lutego 2021 (edytowane) 16 minut temu, Caraos napisał: Topical to wersja do stosowania zewnetrzenego-miejscowego, to finasteryd w zelu lub plynie. Jesli zle bys tolerowal tabsy , mozesz sprobowac topicala, ryzyko ubokow diametralnie mniejsze. Odczekaj kilka dni po zejsciu opuchlizny i mozna juz zarzucac fina. Okej dzięki jakis konkretny czy bez znaczenia jaki wezmę, jescze jak ten topikal to się wsmarowuje w całość głowy ? Minoxa chyba też dorzucić i suplementy nie ? Edytowane 20 Lutego 2021 przez Patro1995 Cytuj
Members Patro1995 Napisano 20 Lutego 2021 Autor Members Napisano 20 Lutego 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Caraos napisał: Topical to wersja do stosowania zewnetrzenego-miejscowego, to finasteryd w zelu lub plynie. Jesli zle bys tolerowal tabsy , mozesz sprobowac topicala, ryzyko ubokow diametralnie mniejsze. Odczekaj kilka dni po zejsciu opuchlizny i mozna juz zarzucac fina. Czy to normalne ? Edytowane 20 Lutego 2021 przez Patro1995 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi