Members chateau Napisano 10 Marca 2021 Members Napisano 10 Marca 2021 Cześć Wszystkim ! Przeglądam forum od dłuższego czasu, duży wybór klinik a z nimi idące opinie. Jak do tej pory zapisałem następujące kliniki: 1. Jack strong Hair 2. Aisha 3. MetropolMed 4. Meditravel 5. Feriduni 6. Bisanga Czy warto kogoś jeszcze do tej listy dodać ? Którzy z wymienionych są godni uwagi, bez względu na portfel. Myślę że informacja przyda się każdemu z nas, przed kim stoi decyzja wyboru. Z góry dziękuje za każdy komentarz Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 10 Marca 2021 Members Napisano 10 Marca 2021 Oczywiście że Feriduni Cytuj
Members read_only Napisano 11 Marca 2021 Members Napisano 11 Marca 2021 (edytowane) Piękny rozstrzał finansowy na tej liście 😆. A żeby był jeszcze lepszy, to dodaj Koniora i H&W. Sam bym prócz nich rozważał Dr Couto i Dr de Freitas. Dużo zależy od przypadku i ile możesz czekać. Edytowane 11 Marca 2021 przez read_only Cytuj
Members Caraos Napisano 11 Marca 2021 Members Napisano 11 Marca 2021 tak, Couto i Freitas koniecznie - ja wlasnie zrezygnowalem z zabookowanej wizyty u Couto na rzecz Feriduniego. Przekonalo mnie podejscie Feriduniego ( mega fajny gosc), Couto tez bardzo spoko ale jakos traktuja klienta wg mnie mniej profesjonalnie. Cytuj
Members chateau Napisano 17 Marca 2021 Autor Members Napisano 17 Marca 2021 Dzięki za każdy komentarz Napewno będzie dla mnie przydatny. Jakie dwie najlepsze kliniki powinienem brać pod uwagę w przypadku Turcji? Być może nie wymieniłem ich na liście Cytuj
Members Jacob931 Napisano 17 Marca 2021 Members Napisano 17 Marca 2021 3 godziny temu, chateau napisał: Jakie dwie najlepsze kliniki powinienem brać pod uwagę w przypadku Turcji? Być może nie wymieniłem ich na liście To dla każdego będą inne kliniki. To jak np. w Hiszpanii jedni zachwycają się Couto, a inni zarzucają mu, ze publikuje tylko przypadki ludzi z gęstymi i grubymi włosami, albo, że mało ma recenzji od pacjentów na forach. Jedni zachwycają się Lorenzo, a inni twierdzą, ze jego linie są zbyt konserwatywne i jego wyniki nie mają takiego efektu WOW jak w przypadku Couto itd Jeśli chodzi o Turcje to sporo dobrych wyników ma HLC, Pekiner, Keser. Ale to nie znaczy oczywiście że są bez wad. Cytuj
Members Rafson95 Napisano 17 Marca 2021 Members Napisano 17 Marca 2021 A był ktoś z tego forum u Freitasa? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi