Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Wybór kliniki: Jack Strong / Aisha / MetropolMed / Meditravel / Feriduni

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Cześć Wszystkim !

Przeglądam forum od dłuższego czasu, duży wybór klinik a z nimi idące opinie.

Jak do tej pory zapisałem następujące kliniki:

1. Jack strong Hair

2. Aisha

3. MetropolMed

4. Meditravel

5. Feriduni

6. Bisanga 

Czy warto kogoś jeszcze do tej listy dodać ? Którzy z wymienionych są godni uwagi, bez względu na portfel.

Myślę że informacja przyda się każdemu z nas, przed kim stoi decyzja wyboru.

Z góry dziękuje za każdy komentarz :)

• Members
Napisano (edytowane)

Piękny rozstrzał finansowy na tej liście 😆. A żeby był jeszcze lepszy, to dodaj Koniora i H&W. Sam bym prócz nich rozważał Dr Couto i Dr de Freitas. Dużo zależy od przypadku i ile możesz czekać.

Edytowane przez read_only
  • Members
Napisano

tak, Couto i Freitas koniecznie - ja wlasnie zrezygnowalem z zabookowanej wizyty u Couto na rzecz Feriduniego. Przekonalo mnie podejscie Feriduniego ( mega fajny gosc), Couto tez bardzo spoko ale jakos traktuja klienta wg mnie mniej profesjonalnie.

• Members
Napisano

Dzięki za każdy komentarz 

Napewno będzie dla mnie przydatny. 

Jakie dwie najlepsze kliniki powinienem brać pod uwagę w przypadku Turcji? Być może nie wymieniłem ich na liście 

• Members
Napisano
3 godziny temu, chateau napisał:

Jakie dwie najlepsze kliniki powinienem brać pod uwagę w przypadku Turcji? Być może nie wymieniłem ich na liście 

To dla każdego będą inne kliniki. To jak np. w Hiszpanii jedni zachwycają się Couto, a inni zarzucają mu, ze publikuje tylko przypadki ludzi z gęstymi i grubymi włosami, albo, że mało ma recenzji od pacjentów na forach. Jedni zachwycają się Lorenzo, a inni twierdzą, ze jego linie są zbyt konserwatywne i jego wyniki nie mają takiego efektu WOW jak w przypadku Couto itd

Jeśli chodzi o Turcje to sporo dobrych wyników ma HLC, Pekiner, Keser. Ale to nie znaczy oczywiście że są bez wad.