Members Aksoy Napisano 2 Lipca 2021 Members Napisano 2 Lipca 2021 Witam jestem po pszeszczepie u Aishy który zrobiłem 5 maja, Przod poszło ok 2800 graftow i na koronę 400 bo miałem delikatnie przezedzone, ale gdy zgoliłem włosy na łyso to nagle zauważyłem mega prześwit na całej głowie Cholera nie wiem co robić bo jeszcze w styczniu miałem tylko zakola i koronę zje... Zaznaczam że biorę codziennie duta już 2 lata oraz finasteryd codziennie( dołożyłem po przeszczepie czyli prawie dwa miesiące) , do tego minoks raz dziennie Flutamidem, już parę lat, jestem kompletnie załamany nie wiem jak to możliwe.. WIĘKSZE wypadanie włosów zauważyłem podczas rocznej kuracji izotekiem ale minął już rok od kuracji,.. Dodatku mam słaby donor.,.. Czy mam już myśleć o kolejnym przeszczepie i pobierać z ciała ? Bo jestem zarośnięty jak małpa.. Proszę pomóżcie Cytuj
Members Aksoy Napisano 2 Lipca 2021 Autor Members Napisano 2 Lipca 2021 Teraz dzień dzisiejszy, y Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi