Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano (edytowane)

Panowie, czy ktoś po wykonanym przeszczepie strzyże się na krótko tj. 3-15 mm? Czy miejsce biorcze bardzo jest widoczne przy takiej długości? Jakiś czas temu bardzo poważnie zastanawiałem się nad przeszczepem, ale niemalże w ostatniej chwili zmieniłem zdanie. Zgoliłem włosy na krótko i na jakiś czas miałem spokój, ale ponownie o tym myślę tylko, że na tyle zżyłem się taką długością, że chciałbym przy niej pozostać.

Zdjęcia mile widziane.

Edytowane przez W.W
  • Members
Napisano

To zależy w głównej mierze od jakości Twojego donoru, liczby potrzebnych graftów i jakości ich pobierania (punch size powiedzmy max 0.9.mm, ogarnięci technicy/doktor).

Parę tygodni temu testowo obciąłem się krócej i tak to wyglądało (rok po przeszczepie 3k graftów):

back.thumb.jpg.90fafd5f0426714dda09521068d7f555.jpg

• Members
Napisano (edytowane)

Ja zrobiłem z ciekawości skin fade u fryzjera w lipcu i z bliska jak się mocno przyjrzałeś było widać takie kropeczki od punchera. Normalnie fryzjer, nikt z rodziny i znajomych nic nie zauważył. Także myślę, że spokojnie.

Z bliska, znaczy jak przystawiłeś prawie nos do łba :D

Edytowane przez NESTY