Members W.W Napisano 8 Października 2021 Members Napisano 8 Października 2021 (edytowane) Panowie, czy ktoś po wykonanym przeszczepie strzyże się na krótko tj. 3-15 mm? Czy miejsce biorcze bardzo jest widoczne przy takiej długości? Jakiś czas temu bardzo poważnie zastanawiałem się nad przeszczepem, ale niemalże w ostatniej chwili zmieniłem zdanie. Zgoliłem włosy na krótko i na jakiś czas miałem spokój, ale ponownie o tym myślę tylko, że na tyle zżyłem się taką długością, że chciałbym przy niej pozostać. Zdjęcia mile widziane. Edytowane 8 Października 2021 przez W.W Cytuj
Members W.W Napisano 8 Października 2021 Autor Members Napisano 8 Października 2021 Aktualnie stan mojego łysienia oceniam na jakieś NW 3/ DPA Cytuj
Members GUGu Napisano 9 Października 2021 Members Napisano 9 Października 2021 gimper scinal sie na zero po przeszczepie Cytuj
Members read_only Napisano 9 Października 2021 Members Napisano 9 Października 2021 To zależy w głównej mierze od jakości Twojego donoru, liczby potrzebnych graftów i jakości ich pobierania (punch size powiedzmy max 0.9.mm, ogarnięci technicy/doktor). Parę tygodni temu testowo obciąłem się krócej i tak to wyglądało (rok po przeszczepie 3k graftów): Cytuj
Members NESTY Napisano 9 Października 2021 Members Napisano 9 Października 2021 (edytowane) Ja zrobiłem z ciekawości skin fade u fryzjera w lipcu i z bliska jak się mocno przyjrzałeś było widać takie kropeczki od punchera. Normalnie fryzjer, nikt z rodziny i znajomych nic nie zauważył. Także myślę, że spokojnie. Z bliska, znaczy jak przystawiłeś prawie nos do łba Edytowane 9 Października 2021 przez NESTY Cytuj
Members W.W Napisano 11 Października 2021 Autor Members Napisano 11 Października 2021 Dzięki panowie, ale bardziej mi chodziło o to jak wygląda góra O donor jakoś się nie martwię. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi