Members Mg128 Napisano 21 Listopada 2021 Members Napisano 21 Listopada 2021 Witam Chciałbym prosić o poradę. Jestem zdecydowany na HT i staram się wybrać najbardziej optymalną opcję. Zastanawiam się pomiędzy Asmed a Skymed, ale jestem w stanie rozważyć każdą opcję. Niestety kasa jest limitem, bo nie stać mnie na przeszczep za 50k. Co jest obecnie na topie w kwestii cena / jakość? To jest również kontynuacja wątku: Niestety RU nie zmieniło sytuacji na głowie. Obecnie zostałem tylko przy minoksie. Cytuj
Members Arczi87 Napisano 21 Listopada 2021 Members Napisano 21 Listopada 2021 Korzystałem ze Skymed Polska i byłem bardzo zadowolony. Kontakt w Stambule z oddziałem w Polsce jak i tłumacz na miejscu bardzo na poziomie. Chcesz przeczytaj sobie w historii napisałem szerzej jak to wyglądało. Super kontakt był również jak wróciłem, dzwoniłem kiedy chciałem i zawsze służyli pomocą. Na temat Asmeda się nie wypowiadam bo ich nie znam. Cytuj
Members matietz Napisano 11 Grudnia 2021 Members Napisano 11 Grudnia 2021 Ja korzystałem z Jack Strong Hair i mogę również polecić. Zaczynajac od kontaktu, przez hotel, klinikę i sam zabieg wszystko na wysokim poziomie. Cena jak na to co oferują wydaje mi się dość niska. Patrząc nawet na opinie osób po zabiegu u nich śmiało można stwierdzić, ze robią dobra robotę jak coś to zapraszam również na priv jakbys miał więcej pytań. Cytuj
Members Champion Napisano 12 Grudnia 2021 Members Napisano 12 Grudnia 2021 Patrząc na media społecznościowe i doświadczenie to zdecydowanie Skymed. Znajomy był i co prawda efektu końcowego jeszcze nie widać ( 5 miesięcy po zabiegu) ale miał 4600 graftów w tym 800 z brody. Patrząc na jego donor który ścina bardzo krótko nie widać żadnych blizn. Jaki będzie końcowy efekt zobaczymy ale na tę chwile wszystko wygląda bardzo dobrze. Cytuj
Members dandinho Napisano 12 Grudnia 2021 Members Napisano 12 Grudnia 2021 To namow znajomego zeby zrobil fotorelacje na forum Cytuj
Members DomKam96pz Napisano 12 Grudnia 2021 Members Napisano 12 Grudnia 2021 ja byłem ze Skymed i jestem bardzo zadowolony z całego przebiegu. Wszystko na najwyższym poziomie wiec polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi