Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

cześć, chciałbym zrobić przeszczep włosów w przyszłym roku. Niestety nie mam zielonego pojęcia gdzie najlepiej wykonać zabieg. Aktualnie miałem jedną propozycję przeszczepić 2500graftów w klinice EsteWorld. Podpowie ktoś z doświadczenia którą klinikę wybrać, jestem dosyć zielony. Dzięki

1p.jpg

2p.jpg

3p.png

4p.jpg

5p.png

• Members
Napisano

3-3,5k graftów wejdzie. Zależy jaką linię chcesz - chyba, że typowy dziób turecki, to te 2,5k graftów powinno wystarczyć. 

Z klinik w których zrobią linię jaką chcesz masz JSH (ja tam robiłem DHI - kozak efekt ) oraz Aisha. Masz dobry donor, jest z czego brać. Jeśli ubytek się powiększa, pasuje wrzucić bloker. Przeszczep nie jest trwały, jeśli w miejsce, gdzie włosy Ci lecą wszczepisz nowe, dht i tak po czasie je zeżre. 

• Members
Napisano

Sam bloker już używam długo, tzn chodzi tutaj o loxon 5%, ale aktualnie zaczęła mnie mega skura głowy szczypać i odpuściłem. Tak, cały czas powiększa się. To jak generalnie jest z przeszczepem, po jakimś czasie i tak te włosy wypadają? 

Co do Aisha, co to za klinika, nie mogę wygooglować 

• Members
Napisano

Ja również mogę polecić Jack Strong Hair. Super kontakt, klinika w wysokim standardzie :) jeżeli chciałbyś coś wiedzieć więcej zapraszam na priv :)