Members Hairnotic Napisano 23 Grudnia 2021 Members Napisano 23 Grudnia 2021 Na forach zagranicznych bardzo polecana jest klinika Armamed dr. Demirsoy. Cena za graft 1.25 euro więc myślę, że jest to ciekawa alternatywa dla budżetowych klinik jak popularne u nas na forum Jack Strong czy Skymed. Oczywiście pod warunkiem przeszczepu max 3000-3500 graft bo później już się robi duża różnica cenowa. Znalazłem na naszym forum kilka starych tematów o tym doktorze. Demirsoy robi tylko jednego pacjenta dziennie i większość etapów operacji wykonuje samodzielnie. Co o tym sądzicie? Może są na forum osoby, które korzystały z tej kliniki i mogłyby napisać o swoich doświadczeniach. A może ktoś robił research i planuje zabieg w tej klinice? Cytuj
Members Arczi87 Napisano 30 Grudnia 2021 Members Napisano 30 Grudnia 2021 Zwróć uwagę że nawet przy 3000 graftów robi się gigantyczna różnica ale to prawda klinika Armamed ma generalnie dobre opinie. Cytuj
Members Hairnotic Napisano 30 Grudnia 2021 Autor Members Napisano 30 Grudnia 2021 Jestem w stanie zaakceptować dopłatę 5-6 tys zł więcej dla pewności. Tak jak pisałem jest to Doktor bardzo polecany na forach zagranicznych, jeden zabieg dziennie i lekarz robi osobiście najważniejsze etapy przeszczepu. To jeszcze raz zapytam czy są na forum osoby, które były w tej klinice lub planują tam przeszczep? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi