Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano (edytowane)

Witam, od jakiegos czasu zaczalem stosowac minoxidil na brode dwa razy dziennie 5%, mam wrazenie ze cos tam sie zmienilo..na pewno troche sie pojawilo vellus hair mam nadzieje , ze z czasem zmienia sie na wlosy z pigmentem, bede tu zamieszczal zdjecia co jakis czas aby widziec czy jest jakis progres, mysle ze do kwietnia/maja dam sobie czas i zobacze czy sa jakies realne efekty na plus i wtedy podejme decyzje co dalej, pozniej wstawie zdjecia:) trzeba tez zaznaczyc ze biore dwa razy w tyg avodart na lysinke i 5 razy w tyg smaruje glace RU, dutasteryd na pewno nie pomaga ..zobaczymy czy cos z tego bedzie:)

Edytowane przez Matt87
  • Members
Napisano

Stosuje najtańszy w płynie czyli alocutan ok 90zl za 3x60ml buteleczki, z suplementów - magnez, Wit V6, cynk , biotyna , Wit d, omega 3, biorę te suplementy tak po prostu..dermarollera brak, kartacza również , myślę że łącznie będzie już ok 3-4tyg stosowania 

• Members
Napisano

minoxa 15% leje na noc na lepetyne i raczej na pewno nie dam jeszcze dodatkowo takiego stezenia na brode, widze jakis postep na 5% stezeniu, choc ostatnimi czasy zaczalem wcierac minoxa do momentu az polik jest suchy i mam wrazenie ze tak dziala gorzej, tak czy siak minimalny progres nadal jest albo sobie wmawiam heh na dniach dodam jakies zdj pychola

• Members
Napisano

Światło trochę przeszkadza ,naprawdę raczej efekt jest gorszy , poprawa względem ostatnich zdjęć jest , ale to raczej minimalna, dodałem nawilżanie w postaci olejku jojoba 

IMG_20220117_161928.jpg

IMG_20220117_161853.jpg

• 2 months later...
  • 5 months later...
  • Members
Napisano

Tez mam z tym problem niestety minox nie działa .Akurat trafiłem na derme który mówił ze mi to wyleczy dostaje zastrzyki z cortyko w puste placki na brodzie w tych miejscach od zawsze były małe włoski ale nie chciały się przebić 

czekam na efekty