Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam Wszystkich,

Jestem 20 dzień po zabiegu przeszczepu włosów. Długo biłem się zmyślą czy wykonać ten zabieg, decyzja padła na Turcje. Zabieg wykonałem w Skymed Wrocław. Poniżej zamieściłem zdjęcia przed i 20 dni po zabiegu. Wyjazd bardzo dobrze zorganizowany. Hotel o bardzo wysokim standardzie, obsługa hotelowa super, wykwintne śniadania. Kierowca dowoził bezpośrednio przed hotel, klinikę oraz lotnisko. Zabieg odbył się na drugi dzień po przylocie. w klinice Estepalace. Na miejscu przywitała mnie Pani Doktor, która kreśliła mi linie oraz otwierała kanały. W klinice schludnie i czysto. Ekipa wykonująca zabieg cały czas w fartuchach lekarskich oraz maseczkach. Zabieg trwał ok. 8h. Na drugi dzień miałem ściągany opatrunek ze strefy dawczej. Otrzymałem leki, witaminy, szampony, poduszkę oraz chustę. Jestem zadowolony z wyjazdu.  Poprawił bym jedynie linie włosa ale zobaczymy jakie będą efekty za jakiś czas, Pani Doktor mówiła że tak będzie ok i naturalnie. Będę dzielił się z wami efektami w odstępach ok. miesięcznych. 

20220105_171547.jpg

20220105_165226.jpg

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • Members
Napisano (edytowane)

Po 80 dniach od przeszczepu włosów w Skymed moja głowa wygląda jak na załączonych zdjęciach poniżej. Tył ładnie się goi. Stosuje Finasteryd raz dziennie plus Hair Mossi (Biotin+Gineseng+Zing). Po dwóch miesiącach zacząłem uprawiać sport (wydłużyłem ten czas dla pewności :) ) Zdjęcie wykonane są w dużym świetle. 

20220308_221259.jpg

20220308_221214.jpg

Edytowane przez Kamil00
  • Members
Napisano
W dniu 8.03.2022 o 22:30, Kamil00 napisał:

Tak mniej więcej po miesiącu

Witaj. Jestem 18 dni po zbiegu i w czasie mycia widzę, że trochę wlosow wypada. Czy u Ciebie po tym czasie było podobnie?

Pozdrawiam i dziekuje:)

• Members
Napisano
W dniu 9.03.2022 o 22:56, Łukasz napisał:

Witaj. Jestem 18 dni po zbiegu i w czasie mycia widzę, że trochę wlosow wypada. Czy u Ciebie po tym czasie było podobnie?

Normalne, moga Ci wypasc praktycznie wszystkie przeszczepione wlosy a potem odrosna.

• 1 month later...
  • Members
Napisano
W dniu 9.03.2022 o 22:56, Łukasz napisał:

Tak, po zabiegu włosy zaczęły wypadać i przerzedzać się w miejscach przeszczepionych. 

• Members
Napisano (edytowane)

Witam Ponownie Wszystkich Zainteresowanych, jestem cztery miesiące po zabiegu przeszczepu włosów ze ,, Skymed" we Wrocławiu. Poniżej zamieszczam zdjęcia z różnych rzutów. Góra głowy nie była w ogóle skracana. Skracałem jedynie boki oraz tył. Cały czas stosuje Finasteryd oraz Hair Mossi z kliniki. Włosy powolutku odrastają co widać na zdjęciach. Tył głowy praktycznie już się wyrównał i nie widać żadnych śladów ingerencji nawet przy krótkim strzyżeniu. Zauważyłem że włosy nie wypadają co jest zasługą zapewne Finasterydu oraz witamin. Po trzech miesiącach powróciłem do uprawiania sportów ( zalecany był znacznie krótszy termin). 

20220417_003428.jpg

20220417_003436.jpg

20220417_003353.jpg

Edytowane przez Kamil00
  • 4 months later...
  • Members
Napisano

Jak obecnie to wygląda? Mogłabyś dodać aktualne zdjęcia? Czy stosowałeś minoxidil, jeśli tak ile tygodni po zabiegu zacząłeś go używać?