Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Jak powiększycie zdjęcia widać jakby żółte krostki wokół włosa. Skora po 2 tyg jest twarda i ma wyższy poziom niż reszta skóry, a do tego w miejscu biorczym po przeszczepie nie mam czucia. Dodam ze po zabiegu lykalem antybiotyk przez 5 dni. 

IMG-20220111-WA0013.jpg

IMG-20220111-WA0018.jpg

IMG-20220111-WA0020.jpg

IMG-20220111-WA0016.jpg

IMG-20220111-WA0015.jpg

• Members
Napisano

I tak zrobilem. Powiedzieli ze może to być wilgoc wokół podrażnionych mieszków. Jestem ciekawy czy będzie miało to wplyw na końcowy efekt. Zauważyłam coś dziwnego dzisiaj na głowie, coś podluznego białego o długości od 1 do 3 mm . Boje się że to mieszki wlosowe

• Members
Napisano

3 tyg to za krótko żeby zaczerwienienie zeszło całe. Mi po 2 miesiącach zeszło wszysztko a w 3 tyg już było dość blade. Co do swędzenia to nie pomogę gdyż ja go nie miałem wcale

• 6 months later...
  • Members
Napisano

Cześć Piotr. Jak twoje włosy jak przedstawia się to teraz? . Chyba mam podobne "objawy" jak u ciebie tyle że swędzeni nie mam.

Mam to coś podłużnego białego na głowie w kilku miejscach. Co to było u Ciebie?