Members Piotr1111 Napisano 11 Stycznia 2022 Members Napisano 11 Stycznia 2022 Jak powiększycie zdjęcia widać jakby żółte krostki wokół włosa. Skora po 2 tyg jest twarda i ma wyższy poziom niż reszta skóry, a do tego w miejscu biorczym po przeszczepie nie mam czucia. Dodam ze po zabiegu lykalem antybiotyk przez 5 dni. Cytuj
Members kamdom96pz Napisano 11 Stycznia 2022 Members Napisano 11 Stycznia 2022 też nie miałem czucia przez ok 2 miesiace nawet więc spokojna głowa. Najlepiej jakbyś się odezwał do kliniki ale moim zdaniem wszystko jest ok Cytuj
Members Piotr1111 Napisano 11 Stycznia 2022 Autor Members Napisano 11 Stycznia 2022 I tak zrobilem. Powiedzieli ze może to być wilgoc wokół podrażnionych mieszków. Jestem ciekawy czy będzie miało to wplyw na końcowy efekt. Zauważyłam coś dziwnego dzisiaj na głowie, coś podluznego białego o długości od 1 do 3 mm . Boje się że to mieszki wlosowe Cytuj
Members kamdom96pz Napisano 12 Stycznia 2022 Members Napisano 12 Stycznia 2022 a może to martwy naskórek? Cytuj
Members Piotr1111 Napisano 19 Stycznia 2022 Autor Members Napisano 19 Stycznia 2022 Jak długo swedzi skora strefy dawczej? Juz 3 tyg po ht i nadal czerwone i swedzi Cytuj
Members kamdom96pz Napisano 19 Stycznia 2022 Members Napisano 19 Stycznia 2022 3 tyg to za krótko żeby zaczerwienienie zeszło całe. Mi po 2 miesiącach zeszło wszysztko a w 3 tyg już było dość blade. Co do swędzenia to nie pomogę gdyż ja go nie miałem wcale Cytuj
Members macac Napisano 12 Sierpnia 2022 Members Napisano 12 Sierpnia 2022 Cześć Piotr. Jak twoje włosy jak przedstawia się to teraz? . Chyba mam podobne "objawy" jak u ciebie tyle że swędzeni nie mam. Mam to coś podłużnego białego na głowie w kilku miejscach. Co to było u Ciebie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi