Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Ja odstawiłem z półtora miesiąca przed i nie wracam do niego, może pierwsze dwa lata coś pomagał potem aby wysuszal włosy i skórę jak tak pomyśle, jak odstawiłem przed przeszczepem to trochę włosów poleciało a wiedziałem że jakiś czas po przeszczepie nie będzie można używać żadnej wcierki więc wolałem mieć fazę wypadania po odstawieniu przed zabiegiem niż po.

• Members
Napisano

Właśnie jestem tego samego zdania aby lepiej może odstawić i to co ma wypaść niech wypadnie i przynajmniej będzie wiadomo gdzie przeszczepić nowe włosy 

• Members
Napisano

Korzystałem ,ale na pół roku przed przeszczepem odstawiłem ,moim zdaniem lepiej nie przyzwyczajać skóry głowy do żadnych wcierek ,poza tym szkoda wydawać pieniądze na loxon 

• Members
Napisano

U mnie lekarz od przeszczepu nie zalecał minoxa. No i życie mi pokazało że może dwa pierwsze lata coś dawał a potem więcej szkody niż pozytku

• Members
Napisano
15 godzin temu, torcik napisał:

U mnie lekarz od przeszczepu nie zalecał minoxa. No i życie mi pokazało że może dwa pierwsze lata coś dawał a potem więcej szkody niż pozytku

Nie ma sensu brać go po przeszczepie , nie będziesz go używał wiecznie a skutki odstawienia mogą być niekorzystne.Polecam po przeszczepie brać biotynę ,w moim przypadku fajnie stymulowała wzrost

• Members
Napisano

Ja minoxodil 10 lat , sam nie wiem na ile pomógł  po prostu psikam zawsze wieczorem i wcieram , teraz jestem przed przeszczepem to odstawiłem a po nim to zobaczę … ten pomysł z biotyną mi się podoba . Brałeś po czy już zacząłeś przed przeszczepem ? 

• Members
Napisano

Tez tak myśle aby biotynę już teraz bo przecież efekty po stosowaniu biotyny pewnie są po paru miesiącach . Jaką stosujesz w jakiej dawce ? Lek czy suplement ?