Members Nazwa użytkownika Napisano 14 Lutego 2022 Members Napisano 14 Lutego 2022 Cześć. Pisałem do ASMED Erdogana Koraya, ale jak zacząłem zadawać więcej pytań to mnie olali... Szukam kliniki na podobnym poziomie i w podobnej odległości oraz w podobnej cenie. Zaleźy mi na tym aby grafty były sprawdzane pod mikroskopem.Czy zna ktoś coś godnego polecenia? Nie szukam czegos typu 2000 euro za 3000 graftòw Cytuj
Members marcinn12 Napisano 15 Lutego 2022 Members Napisano 15 Lutego 2022 A jakie pytania zadawales ze cie olal? Cytuj
Members Nazwa użytkownika Napisano 16 Lutego 2022 Autor Members Napisano 16 Lutego 2022 A jakie to ma znaczenie? Zadalem 30 roznych pytan i po prostu szukam innej opcji na podobmym poziomie. Cytuj
Members Hairnotic Napisano 17 Lutego 2022 Members Napisano 17 Lutego 2022 NA zagranicznych forach super opinie ma Dr. Bicer. Jest też HLC. Te dwie kliniki to jest TOP w Turcji. Oczywiście dla tych z grubszym portfelem;) 1 Cytuj
Members Nazwa użytkownika Napisano 18 Lutego 2022 Autor Members Napisano 18 Lutego 2022 12 godzin temu, Hairnotic napisał: NA zagranicznych forach super opinie ma Dr. Bicer. Jest też HLC. Te dwie kliniki to jest TOP w Turcji. Oczywiście dla tych z grubszym portfelem;) No wlasnie widzialem. Bicer troche drozsza. Rózne opinie sa odnosnie Koraya na tym forum i troche powatpiewam czy sobie u niego robic. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi