AngelOnTheEarth Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Wiem, ze malo osob stosuje CB, ale jest kilka i jezeli bedzie wiecej w przyszlosci to temat z pewnoscia bedzie przydatny. Piszcie czy macie jakies skutki uboczne z tym srodkiem, normalne, które maja prawo sie pokazac to:Ból gardła, ból głowy, ból w klatce piersiowej oraz ból jąder. Jezeli wystapilyby jakies inne uboki o ktorych nie wspomnialem raportujcie je tutaj. Osobiscie po CB mam bol glowy i potrzebuje duzo snu. Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members Johnyy Napisano 31 Stycznia 2013 Members Napisano 31 Stycznia 2013 Jak efekty po stosowaniu CB ?Jest to w miare nowy srodek i tak jak w przypadku RU w sumie tylko 1 osoba ma udokumentowane(w postaci fotek) odrosty po nim.Dzieki za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Aktualna kuracja: zew:RU58841+ Loxon 5%, Polaris 11, Zoxin wew: Biotyna, Witamina D + B12
Members ziom1990 Napisano 31 Stycznia 2013 Members Napisano 31 Stycznia 2013 w przypadku RU wiele osób ma efekty. Jego zadaniem nie jest doprowadzenie do odrostu tylko zatrzymanie postępu łysienia, co może prowadzić w połączeniu z innymi specyfikami do odrostu. Podobnie sprawa wygląda w przypadku CB-03-01 Cytuj
Members enigma Napisano 14 Listopada 2013 Members Napisano 14 Listopada 2013 Osobiscie po CB mam bol glowy i potrzebuje duzo snu.Czyli po CB masz większe uboki niż po RU ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi