fighter Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Skończyłem revivogen- nie polecam nikomu, ale głównie ze względu na cenę, po prostu szampon jak szampon. Teraz szukam szamponu, który mocno napuszy moje włosy. Możecie jakiś polecić? Nie chodzi mi o efekt taki jak po maseczce WAX (stosowałem to bardzo dawno temu i uważam to za koszmar...). Najlepszy szampon do napuszania do tej pory który stosowałem to czerwony od vichy. Szukam jednak czegos tańszego.Jakieś propozycje? Cytuj Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia) RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12) Biotyna 10 mg (22.01.14)MSM 1.5g (15.01.18)
Members ja1922 Napisano 30 Grudnia 2012 Members Napisano 30 Grudnia 2012 Nivea-Volume sensation (ekstrakt z bambusa+płynna keratyna) bardzo dobry i wydajny szampon-polecam. Cytuj
Members Tomek56 Napisano 26 Maja 2013 Members Napisano 26 Maja 2013 może jakaś mieszanka apteczna przepisana przez dermatologa? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi