Members dawidzz132 Napisano 9 Stycznia 2023 Members Napisano 9 Stycznia 2023 Cześć. Mam problem z moimi włosami. Otóż po umyciu może nie minąć godzina, a włosy wyglądają jakby nie były myte co najmniej od dwóch dni. Strasznie się świecą. Żeby wyjść z domu musze za każdym razem myć włosy. Obecnie jestem na izoteku z powodu krostek, i na początku kuracji stan włosów się poprawił, tj nie były one tłuste, Teraz mija już 4 miesiąc kuracji i jest jak dawniej. Czy macie jakieś porady jak temu zaradzić? Dodam że nie wchodzi w grę mycie włosów rzadziej. Może jakieś szampony, wcierki, cokolwiek? Cytuj
Members tommek86 Napisano 10 Stycznia 2023 Members Napisano 10 Stycznia 2023 Jestem pon kuracji izotekiem. Po kuracji włosy mam jak siano bez blasku, co gorsza zdecydowanie się przerzedziły. Używam teraz szampon oliprox i mogę polecić, używany przy zapaleniu itp. Ile jeszcze zostało Ci kuracji? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi