Members marekl91 Napisano 18 Stycznia 2013 Members Napisano 18 Stycznia 2013 witam jestem nowy na forum ale niestety nie nowy w problemie łysienia. Mam 22 lata a łysieje od 3lat. 4 miesiące biore propecie, 2 miesiące stosuje grzebień laserowy od Hairmax. Od wczoraj rogaine 2 razy dziennie + nizoral krem. To moje zdjęcie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/594 ... 56973.html. Dodam, że włosy od około miesiąca znowu wyłażą, może to faza linienia bo grzebieniu laserowym lub Bóg wie co. Interesuje mnie temat blokerów miejscowych dht. Prosze o opinie i zalecenia co do dalszej kuracji. Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Zaczynajac moja walke i poczatki zdobywania wiedzy- to myslalem, ze najgorsze lysienie to, to ktore zaczyna sie od zakoli. Stety/ niestety mylilem sie, bo zauwazylem, ze to na calosci jest rownie ciezko zatrzymac a jak juz jest spore przerzedzenie to nie ma jak zamaskowac w przeciwienstwie do zakoli gdzie nw 2-3 jakos jeszcze wyglada i da sie polsrednimi wlosami jakos maskowac. Stosuj propecie i nizoral, bo 4 miesiace na finie to zdecydowanie za krotko, zeby go ocenic, ale do roku jak nie zobaczysz zadnych pozytywnych efektow to niestety na CB nie bedzie dzialal. Na twoim miejscu poczytalbym sporo o Saba zel ewentualnie RU/CB. Musisz dzialac , bo jak te przerzedzenia pojda jeszcze bardziej to nie bedzie za fajnie, ale dobrze, ze w ogole sie problemem zainteresowales poki jest jeszcze o co walczyc i masz spore szanse, ale musisz przywalic z grubej rury. Minoxa stosujesz na calosc nie?? Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members marekl91 Napisano 18 Stycznia 2013 Autor Members Napisano 18 Stycznia 2013 minox na całą górę, generalnie efekty propecii widać, włosy grubsze i ciemniejsze, lecz teraz chodzi mi głównie o odrost. Prosze o info o tym saba żel bo pierwsze o nim słysze. Jak to ogarnąć i wogóle. Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 Bo fin to dobry stuff, ale niebezpieczny dla zdrowia i sporo ubokow;] Skoro ubokow nie masz a efekty jakies widzisz to stosuj spokojnie:)viewtopic.php?f=5&t=497 tutaj masz link do zamowienia. Na forum znajdziesz wiecej info na temat jak dziala itd. Ogolnie polecam jeszcze oprocz Saba zainteresowaniem sie RU/CB. Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Rekomendowane odpowiedzi