Members Luksok Napisano 26 Stycznia 2013 Members Napisano 26 Stycznia 2013 Witam czy któryś z Panów miał okazję używać Lipogaine 5% pytam ponieważ sie zastanawiam nad kupnem.Oto garść informacji:http://www.minoxidilmax.com/product_html/lipogaine.htmlZ tego co wyczytałem to jako pojazd w lipogaine zastosowali liposomy o których pisał Ziom Co myślicie o tym produkcie? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 16 Lutego 2013 Members Napisano 16 Lutego 2013 uwazam ze jest to bardzo dobry produkt patrzac na sklad i srodek transportu, jedynie cena nie jest zachecajaca, chociaz stosujac to 1x dziennie a jako nastepna aplikacja minoxa cos tanszego może dać dużo dobrego Cytuj
Members Luksok Napisano 26 Lutego 2013 Autor Members Napisano 26 Lutego 2013 uwazam ze jest to bardzo dobry produkt patrzac na sklad i srodek transportu, jedynie cena nie jest zachecajaca, chociaz stosujac to 1x dziennie a jako nastepna aplikacja minoxa cos tanszego może dać dużo dobrego Dziękuję za odpowiedź a miałbym do Ciebie pytanie otóż zamierzam kupić ten produkt tylko czy któryś z jego składników wpływa na barwnik włosa? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 26 Lutego 2013 Members Napisano 26 Lutego 2013 w jakim sensie na barwnik? Cytuj
Members Luksok Napisano 26 Lutego 2013 Autor Members Napisano 26 Lutego 2013 Tzn obecnie po neogenicu mam tzw.vellus hair i chciałbym je ruszyć Dualgenem 15% i Lipogaine 5%i dlatego pytam czy któryś że składników Lipogaine ma na to wpływ? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 26 Lutego 2013 Members Napisano 26 Lutego 2013 to nie ma nic wspólnego z barwnikiem, tylko po prostu z przekształceniem w pełnowartościowe włosy i własnie taki jest sens stosowania stymulatorów Cytuj
Members Luksok Napisano 26 Lutego 2013 Autor Members Napisano 26 Lutego 2013 Bardzo dziękuję za odpowiedź no nic kupuję obydwa produkty Lipogaine 5% rano a Dualgen 15% wieczorem chcę walczyć o odrost na NW2 póki jestem młody Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi