Members grizlob Napisano 2 Lutego 2013 Members Napisano 2 Lutego 2013 Mam 21 lat i ostatnio zauważyłem u siebie jakby oznaki łysienia (gniazdko). Dziewczyna cyknęła mi fotę, więc wrzucam ją tutaj: Co o tym sądzicie? Zacząć stosować jakieś srodki? Może lepiej teraz niż za późno.. Kiedyś trochę zmagałem się z łupieżem. Nizoral zawsze dawał radę - już po pierwszym zastosowaniu. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 2 Lutego 2013 Members Napisano 2 Lutego 2013 naprawdę ciężko jest stwierdzić w Twoim przypadku, ale wydaje mi się że może mieć to związek z łysieniem, taka całkowicie początkowa faza utraty włosów na czubku. Problem w tym że ciężko cokolwiek doradzać przy tak dobrym stanie ogólnym włosów żeby np. nie pogorszyć reszty Cytuj
Members romek1 Napisano 2 Lutego 2013 Members Napisano 2 Lutego 2013 Minoxem chyba nie ma co atakowac, fin raczej tez. Witaminki i mieć nadzieje że nie trafilo ci się genetycznie. Jaki stan wlosów i facetów od strony matki i ojca? Cytuj
Members grizlob Napisano 2 Lutego 2013 Autor Members Napisano 2 Lutego 2013 Przejąłem się głównie dlatego, że ojciec szybko wyłysiał (jakieś 27 - 30) Od strony matki - włochaci do późnej starości. 50/50 Cytuj
Members ziom1990 Napisano 2 Lutego 2013 Members Napisano 2 Lutego 2013 główny gen ponoć pochodzi od dziadka ze strony matki wiec tym się można pocieszać. 27-30 lat to wcale nie jest wczesny wiek, na forum są osoby które zaczynały łysieć w wieku nawet 17lat Co do kuracji to pewnie większość będzie Ci doradzać finasteryd lub RU58841 Cytuj
Members falban Napisano 4 Lutego 2013 Members Napisano 4 Lutego 2013 ja bym nic nie uzywal w tym przypadku, ru chyba by tylko zaszkodzilo, takie grządki ludzie mają przez cale zycie Cytuj
Members ziom1990 Napisano 4 Lutego 2013 Members Napisano 4 Lutego 2013 nom ważne jest teraz obserwowanie. Jeśli coś zacznie się pogarszać to wtedy musisz działać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi