Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

otóz zauwazylem , ze mój penis w zwodzie jest mieki, dawniej tak nie bylo, mozna bylo wrecz powiedziedz ze był twardy jak skała.

teraz Ciezko mi sie podniecic, jedynie moja dziewczyna jeszcze mnie podnieca, a tak to wogole.Kiedys zawsze rano , penis stał , a teraz wogle, czym to moze byc spowodowane??

• Members
Napisano

a myslisz ze jak go zostawie to wszytko wroci do normy?? i jak go ostawiać? bo w sumie rzez caly okres brania fina wlosy leciały mi, wiec tak naprawde nie wiem czy mi pomógł , qle ktos tu powiedzial ze mógl tak na mnie działać, ze spowolnij proces łysienie mimo ze wsłosy nadal leciały.

• Members
Napisano

Według mnie uboki po finie są do zaakceptowania tylko jeżeli nie są naprawdę duże i co najważniejsze fin działa. U Ciebie może i działa, ale czy zadawalająco? Ja na Twoim miejscu zrezygnował bym z fina dla lepszego zdrowia.

• Members
Napisano

Zdecydowanie Finasteryd. Tutaj masz fajnie opisane jak go odstawiać. Wydaje mi sie że sam tak bym właśnie to robił.

Aktualna kuracja:

zew:RU58841+ Loxon 5%, Polaris 11, Zoxin

wew: Biotyna, Witamina D + B12

• Members
Napisano

mi zdążało się podczas przyjmowania finasterydu (1,5 roku) że podczas seksu nie mogłem osiągnąć wzwodu lub gdy już mi się udało penis nie miał "oczekiwanej" twardości, o ile można tak to opisać