Members Nowy12 Napisano 20 Lutego 2013 Members Napisano 20 Lutego 2013 WitamJestem tu nowy.Przeglądając internet w poszukiwaniu leków, które mogłyby mi pomóc w problemie wypadania włosów natknąłem się na ten specyfik.Czy ktoś mógłby mi o nim więcej powiedzieć, czy ktoś go stosował? Natrafiłem na same pozytywne komentarze przeglądając fora internetowe Cytuj
Members marekl91 Napisano 20 Lutego 2013 Members Napisano 20 Lutego 2013 Skład tego specyfiku jest żenujacy.... skrzyp polny, pokrzyawa i kilka podstawowych witamin w bardzo małych dawkach. To nie ma prawa działać, a juz tym bardziej na łysienie androgenowe. Sam skrzyp polny to można kupić za 15-20 zł a nie 160. Lepiej poczytaj forum w poszukiwaniu kuracji dla siebie, tu masz przynajmniej rzetelnie informacje i opinie. Cytuj
Members Nowy12 Napisano 21 Lutego 2013 Autor Members Napisano 21 Lutego 2013 ok, dzięki za info Cytuj
Members drwalbezsiekiery Napisano 1 Marca 2016 Members Napisano 1 Marca 2016 dokładnie... nie dawajcie się naciągać ludzie (no dobra, ja się dałem dlatego teraz ostrzegam:D), wystarczy trochę poczytać np tutaj http://medtutor.pl/forum/follixin-cala-prawda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi