Members Luksok Napisano 14 Marca 2013 Members Napisano 14 Marca 2013 Witam Panowie zamierzam kupić obydwa produkty z czego Dualgen 15% będę stosować wieczorem natomiast Lipogaine 5%rano czy skład obu produktów nie będzie się wzajemnie wykluczał?Bardzo proszę o wasze opinie. Cytuj
Members Luksok Napisano 14 Marca 2013 Autor Members Napisano 14 Marca 2013 Pytam ponieważ czytałem na forum że kofeina nie może być łączona z adenozyną dlaczego tak własnie jest? Cytuj
Members gemanapaza Napisano 14 Marca 2013 Members Napisano 14 Marca 2013 ale to raczej przy jednoczesnym podaniu, przy takim odstępie czasowym wg. mnie nie mają na siebie żadnego wpływu; argumentuje to stosunkowo krótkim czasem półtrwania obydwu substancji Cytuj
Members Luksok Napisano 15 Marca 2013 Autor Members Napisano 15 Marca 2013 Rozumiem bardzo dziękuję za odpowiedź chcę kupić obydwa produkty ponieważ walczę o zakola. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi