Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam Panów czy któryś z Was się orientuję co się stało na nowym jak i starym forum że poznikały oferty sprzedaży finasterydu?

Ostatnio pisałem do jednego z użytkowników starego forum i dostałem informację:

Witam czy zajmuje się Pan jeszcze sprowadzaniem leków na receptę?

"Nie ma takiej możliwości ani teraz ani w przyszłosci"

Wiecie może jaki jest powód takiego działania?

• Members
Napisano

A czy kupiłeś kiedyś w aptece finasteryd bez recepty? "Ci ludzie" co ogarniaj fina na forum pewnie mają dostęp do recept lub ludzi w aptekach. U Kane 1g 50 dolców. Chłopaki robią zamówienie Ru, więc może uda Ci się dołączyć. No i środki eksperymentalne, głownie Ru, zmniejszyło zapotrzebowanie...

• Members
Napisano

Mi ktoś ostatnio na maila pisał, że posiada na sprzedaż opakowanie z tym że teraz cena niemal się podwoiła bo coś koło 200 zł, co i tak w dalszym ciągu jest opłacalne. Jak chcesz info to na PW.

• Members
Napisano

Za 200zł masz fina u Kane na 3 lata. Nie wiem tylko jak z czystościa tego u niego, ale jest to środek znany od lat, więc powienien być jak z apteki.

Napisano
Witam Panów czy któryś z Was się orientuję co się stało na nowym jak i starym forum że poznikały oferty sprzedaży finasterydu?

Ale tutaj sprzedają ludzie prywatnie - nikt tym nie handluje. Więc po prostu jak w danej chwili nie ma, to nie ma. Nikogo nie zmusisz do sprzedaży.

Pogadaj z lekarzem rodzinnym, wytłumacz mu, to może wysępisz receptę, bo w końcu masz powód (z moim lekarzem nie było problemów).

PS.

Pamiętam natomiast czasy, że nawet na allegro można było kupić minoxidil 5% (Rogaine, Kirkland), a nawet finasteryd (Finpecia itp.), ale później allegro się tym zajęło i teraz zamykają takie ogłoszenia.

"Ci ludzie" co ogarniaj fina na forum pewnie mają dostęp do recept lub ludzi w aptekach.

Starczy, że masz mamę, ciotkę, albo znajomą lekarkę. Przecież to nie jest aż taka ważna sprawa, że sobie załatwisz lek na włosy.

Ja też czasem sobie załatwiałem recepty na proscar, loxon 5% itp przez znajomych, a to tylko z tego powodu, że nie chciało mi się stać w kolejkach u lekarza rodzinnego, który i tak wypisałby mi receptę bez problemów.

• Members
Napisano

Nie chcę zakładać nowego tematu dlatego zapytam tutaj otóż orientuję się któryś z Panów kiedy wygasa patent na dutasteryd (Avodart)?

• Members
Napisano

Panowie dostałem odpowiedź od jednego z forumowiczów i wygląda na to iż jakaś "życzliwa" osoba z forum doniosła na niego, dlatego definitywnie zerwał ze sprzedażą leków na forum.

Napisano
Nie chcę zakładać nowego tematu dlatego zapytam tutaj otóż orientuję się któryś z Panów kiedy wygasa patent na dutasteryd (Avodart)?

W listopadzie 2015 roku.