Members robson15 Napisano 31 Maja 2013 Members Napisano 31 Maja 2013 Witam,chciałbym dorzucić do Dutasterydu Hydrokortyzon na jakiś czas i mam pytanie,czy pomoże on w znaczący sposób w walce ze stanem zapalnym? Przeczytałem trochę wątków i było m.in o tym,że jest często składnikiem Saba żelu i na nie wszystkich działa jeśli chodzi o odrost włosów. Dokładnie chodzi mi o tzw steryd Laticort. Moja kuracja składałaby się z Dutasterydu,Hydrokortyzonu 2x dziennie,Nizoralu 3 w tygodniu,póżniej chcę dorzucić Saba żel,możliwe też,że Loxon 5 % Cytuj
Members Johnyy Napisano 14 Października 2013 Members Napisano 14 Października 2013 Sam hydrokortyzon da rade ale najlepiej byłoby gdybys stosował Saba Gel/Emu Oil. Posiadają one składniki, które dają lepszą efektywność działania składnika. Sam SabaGel jest w formie żelu, który pozwala na dłuższe wchłanianie sie preparatu. Cytuj Aktualna kuracja: zew:RU58841+ Loxon 5%, Polaris 11, Zoxin wew: Biotyna, Witamina D + B12
Rekomendowane odpowiedzi