Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam mam 21 lat i od jakis 3 lat zauwazylem ze ciagle lece mi wlosy. sa cienkie jasne i jest ich zdecydowanie mniej niz wczesniej. kiedys myslalem ze jak beda w takim tempie wypadaly to nie bede mial wlosow po roku. ale jeszcze sa. sa przeswity. co polecacie myslalem o finasterydzie i jakies ine tabletki na wzmocnienie moich wlasow.

pozdrawiam

• Members
Napisano

mama ma slabe cienkie wlosy a brat moim wieku tez tak mial i tak mu zostalo ze jest licho. teraz juz mu nie wypadaja i ma duzo grubsze niz kiedys ale i tak ma malo. wieczorem postaram sie da zdjecie bo dzis ide do fryzjera:)

• 4 weeks later...
  • Members
Napisano

porob podstawowe badania idz do lekarza nie truj sie odrazu niewiadomo czym musisz wiedziec z czym masz problem to jak na moje oko to łysienie nie jest tylko brak witamin .

RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotem

Saba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14

Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto

Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba

• Members
Napisano

ojciec ma zakola ,dziadek lysi ?

RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotem

Saba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14

Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto

Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba

• Members
Napisano

od strony taty kazdy mial grube geste wlosy. nikt nie byl lysy. tylko mama ma podobne wlosy do moich. rzadkie i jasne. bardzo mozliwe ze przez brak witamin bo co jakis czas odczuwam przemeczenie. taka praca ale staram sie to zmienic, wiecej snu i lepsza dieta

• Members
Napisano

- RU

- SABA gel lub Retin-A

- EMU oil

- ew. Minox aczkolwiek nie jest zalecany długotrwale i jak zaczniesz go stosować i później przestaniesz to większość włosów poleci Ci w kosmos

Z dodatków to MSM + biotyna, najlepiej puritans pride.

Obczai też AHK-cu

Zależy ile masz kasy.

Za fina lub duta w twoim wieku bym się nie brał POD ŻADNYM POZOREM!

Kuracje będę mieć podobną, odpisał mi admin tego forum popatrz

viewtopic.php?f=6&t=788

• 3 weeks later...
  • Members
Napisano

Witam zakupilem tabletki INNEOV Gęstość włosów + Silica. Biore 2 tygodnie te tabletki i naprawde mi pomagaja. Wlosy nie wypadaja i sa w lepszej formie. Mem zamiar kupic jeszcze zel SABA ale to jak bede mial wiecej kaski. Za 3 miesiace ,moze wczesniej napisze jak dalej sytuacje sie rozwija. Pozdo:)

• Members
Napisano
[...]Preparat zawiera opatentowaną formułę z Cynkiem i Tauryną.

Jeśli to Ci powstrzymało wypadanie włosów, to nie masz łysienia androgenowego, gratulacje.