Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Volluma spray jak na filmiku widac efekt daje dobry lecz wlosy sa po nim matowe. Mozna z tym poradzic stosujac na to lakier powodujacy połysk.Wazna sprawa jest dobrze wybrany kolor. Ja uzywam brązowy ale porownujac do innych coverow to nanogen sredni brąz a hsr to ciemny braz. Podsumowujac dobrze maskuje ale nie jest on do stosowania na co dzien. Volluma spray jest to farba połaczona z mikrowłoknami ktora nie tak łatwo domyc ze skory głowy a tym samym moze miec negatywny wpływ na kondycje włosow. Z podobnych produktow jest jeszcze Mane - lakier ktorego nie stosowałem.

• 3 weeks later...
  • Members
Napisano

Wow, wygląda niesamowicie:)) Czy mógłbyś zamieścić jakieś swoje fotki kawałka włosów z tym specyfikiem i bez? Ciekaw jestem jak to wygląda z bliższych odległości - jak łatwo to zdemaskować? Napisz jaki lakier stosujesz i czy faktycznie daje wystarczający połysk na te matowe włosy? Jaki jest w ogóle koszt tego volluma i na ile wystarcza? Jak spisuje się podczas kontaktu z wodą, np. na deszczu (nie spływa z głowy?:) Zaciekawiłeś mnie tym produktem.

• Members
Napisano

Ciezko to bardzo zmyć z głowy tu duży minus ,oraz włosy są po tym matowe,ale jak ktos w tym nabierze wprawy to moze świetnie kryć ubytki

• Members
Napisano
Ciezko to bardzo zmyć z głowy tu duży minus

Dlaczego minus?:) W takim razie nie trzeba się chyba przejmować (jak z nanogenem) że jakiś deszcz spłucze to z głowy;] Czyli kąpać się z tym nawet można?:) A stosowałeś jakieś lakiery na połysk włosów?

• Members
Napisano

Minus dlatego ze ja lubie mieć świeze włosy ,tłuste wyglądają poprostu zle ,a pamiętam ze tego domyć za cholere nie moglem chyba przez 5 dni(zostawały czarne ślady na głowie) a myje włosy codziennie,nie stosowałem nic na połysk przy vollumie.

• Members
Napisano

Ale jak myjesz włosy przykładowo pierwszy raz po użyciu Volluma, i nie chce się to dobrze zmyć, to w ręcznik też wycierasz ten spray? Bardzo brudzi? Czy tylko na skórze zostają ślady?

• Members
Napisano

Mógłbyś jeszcze napisać jak z trwałością sprayu przy kontakcie z wodą? Czy lepiej trzyma się włosów niż nanogen? Podczas deszczu może spłynąć? Z tego co wiem to farba w tym sprayu plami skórę i trudno ją zmyć, ale jak się ma sprawa z mikrowłóknami na samych włosach?

• Members
Napisano

Nie zmyje ci tego deszcz nie ma szans,to jakby lakier koloryzujący włosy -farbuje ci równiez skóre ,zawiera dodatkowo te mikrowłókna ale są inne troche od tych z nanogenu .Trzeba uwazać jak tym psikasz bo mozesz sobie pofarbować ubrania.

• Members
Napisano

Dzięki wielkie za całe info. Właśnie wyczytałem, że nawet pływać z tym można - ale coś mi się nie chce wierzyć, że aż tak się trzyma;) No ale myślę że jest to środek warty zainteresowania.